7 elektrische fietsen van Mokwheel voor minder dan 2.000€ [Grote Waarde]

deel dit verhaal:

Bij het online kopen van een elektrische fiets speelt de prijs vaak een doorslaggevende rol. Klanten zoeken naar betaalbare opties met veel functies. De elektrische fietsen van Mokwheel voldoen aan deze behoeften door een perfecte balans te bieden tussen kosten en kwaliteit. Onze prijzen weerspiegelen de waarde die wordt geboden door onze functies.

Tegen deze achtergrond presenteren we zeven top-e-bikes, allemaal geprijsd onder de € 2.000,-.  Sommige kosten zelfs maar € 1.099,-. Laten we samen de spannende kenmerken van elke e-bike verkennen.

Mokwheel - Beste elektrische stadsfiets voor minder dan 2.000 €

In het segment van de elektrische stadsfietsen ligt de nadruk op gebruiksvriendelijkheid en een soepele rijervaring. Ze zijn ontworpen voor stadsvervoer en bedoeld om uw dagelijkse metgezellen te worden. Mokwheel biedt in dit segment vier e-bikes voor minder dan 2.000 € aan: Asphalt, Asphalt ST, Mesa Lite 2.0 en Mesa Lite ST 2.0.

Asphalt & Asphalt ST

Vermogen: 250W

Actieradius: 45-65 km 

Batterij: 36V 14,7Ah

Gewicht: 28 kg (Asphalt ST- 27.5 kg)

Capaciteit: 160 kg (Asphalt ST- 135 kg)

Speciale aanbieding voor Moederdag: 1.499€

De Asphalt biedt ongeëvenaarde flexibiliteit en comfort voor uw stadsleven. Deze stijlvolle en efficiënte elektrische fiets zal uw perceptie van stadsfietsen veranderen door u een nieuwe, milieuvriendelijke, handige en plezierige manier van reizen te bieden.

De fiets is ontworpen met het oog op dagelijkse stadsverplaatsingen. Hij is verkrijgbaar in twee versies: een open frame (Step-Through) en een recht frame (Step-Over). De 27,5-inch banden, gecombineerd met een 80 mm voorvering, zorgen ervoor dat u kunt genieten van uw dagelijkse ritten.

Als u dagelijks boodschappen moet doen, is dit een uitstekende keuze met een laadvermogen van 160 kg. Bovendien is hij uitgerust met een stevige houten bagagedrager voor het vervoeren van uw tassen.

Voor een responsieve en natuurlijke rijervaring is hij voorzien van koppelsensoren die de batterij bijstaan wanneer dat nodig is. U heeft de keuze uit vijf niveaus van trapondersteuning.

Mesa Lite 2.0 & Mesa Lite ST 2.0

Vermogen: 250W

Actieradius: 40-60 km

Batterij: 36V 14,7Ah

Gewicht: 27 kg (Mesa Lite ST 2.0- 26.5 kg)

Capaciteit: 160 kg (Mesa Lite ST 2.0- 135 kg)

Speciale aanbieding voor Moederdag: 1.099€

De Mesa Lite 2.0 is de meest betaalbare stadsfiets van Mokwheel, met een prijs van slechts 1.099 €. Hij is uitgerust met een krachtige 250W motor en een 36V 14,7Ah LG batterij. Met deze configuratie kunt u een actieradius van 40 tot 60 km verwachten.

Net als de Asphalt is hij ook verkrijgbaar in twee versies: een open frame (Step-Through) en een recht frame (Step-Over). Gepositioneerd als een instapmodel elektrische fiets, onderscheidt hij zich toch van andere stadsfietsen in dezelfde prijsklasse. 

De brede en dunne banden (27,5 x 2,4 inch) zijn ideaal voor behendig rijden op geplaveide wegen. Bovendien zorgt de 7-speed Shimano-transmissie voor soepele overgangen.

In vergelijking met de eerste generatie maakt de Mesa Lite 2.0 gebruik van geavanceerde koppelsensortechnologie, wat de rijervaring aanzienlijk verbetert. Deze innovatie, gecombineerd met de slimme integratie van het elektrische ondersteuningssysteem, maakt stadsrijden responsiever en efficiënter.

De beste brede banden elektrische fiets van Mokwheel voor minder dan 2.000 €

Brede banden zijn dikker en ongeveer 4 inch breed. Met een groter contactoppervlak met de grond bieden deze banden meer grip en tractie, wat nodig is om ruig terrein te doorkruisen. Deze banden worden meestal toegevoegd aan terreinfietsen, ook wel bekend als elektrische fietsen met brede banden. In dit segment biedt Mokwheel drie modellen aan voor minder dan 2.000 €.

Basalt & Basalt ST

Vermogen: 250W

Actieradius: 65-85 km

Batterij: 48V 19,6Ah

Gewicht: 36,65 kg (Basalt ST- 36.15kg)

Capaciteit: 180 kg (Basalt ST- 160kg)

Beperkt aanbod voor Moederdag: 1999€

De Basalt is de high-end terreinfiets van Mokwheel en 's werelds eerste fiets met Power Station-technologie. Het kan worden gebruikt met Mokwheel zonnepanelen en een omvormer. De batterij kan dienen als een AC-bron met de innovatieve 1000W-power converter van Mokwheel, waardoor u uw telefoons kunt opladen en allerlei elektrische apparaten van stroom kunt voorzien.

De Basalt is uitgerust met anti-lek banden (26 x 4 inch), een verstelbare voorvering van 110 mm en Tektro hydraulische remmen. Dit betekent dat u zich geen zorgen meer hoeft te maken over ruw terrein en hobbelige wegen. Qua ondersteuning heeft u 5 niveaus van PAS, nauwkeurig gecontroleerd door koppelsensoren.

Zijn stevige metalen frame, samen met de Power Station-technologie, vering en brede banden, maken het een uitstekende elektrische terreinfiets. U krijgt al deze functies tegen een gereduceerde prijs van 1999€.

Scoria

Vermogen: 250W

Actieradius: 65-85 km

Batterij: 48V 19,6Ah

Gewicht: 37,15 kg

Capaciteit: 160 kg

Beperkt aanbod voor Moederdag: 1899€

De Scoria is een elektrische cargofiets met een laag frame en korte, brede banden. Net als de Basalt ondersteunt hij ook Power Station-technologie. Zijn motorvermogen, batterij, snelheid en actieradius zijn bijna identiek. Hij heeft een 250W motor, een 48V 19,6Ah batterij en een ondersteunde actieradius tot 85 km.

Zijn belangrijkste kenmerk is een iets lager frame (voor gemakkelijke montage) en een stevige achterbagagedrager. De laadcapaciteit van 160 kg is voldoende voor de meeste transport- en bezorgtaken. De 4-inch banden en verstelbare vering zorgen ervoor dat u gemakkelijk kunt rijden op verschillende soorten wegen.

Voor trapondersteuning is de Scoria uitgerust met koppelsensoren. De schakelovergangen zijn ook zeer soepel, dankzij het 7-speed Shimano-transmissiesysteem.

Hoe kies je een elektrische fiets

Als je zonder enig onderzoek of duidelijkheid direct de markt op duikt, wordt het vinden en kiezen van een elektrische fiets een uitdaging. Het is dus beter om criteria te definiëren voor het kiezen van de fiets. Hier zijn enkele tips om te beginnen:

Identificeer uw behoeften

Denk eerst na over het gebruik dat u van uw elektrische fiets zult maken. Zal het worden gebruikt voor rustige ritjes in de stad of voor veeleisende tochten op het platteland? Uw gebruik beïnvloedt sterk het type elektrische fiets dat het beste aan uw behoeften voldoet. Hoe specifieker u bent, hoe gemakkelijker het zal zijn om uw keuzes te beperken en het juiste model te vinden.

Controleer de prestatiespecificaties

Nadat u uw behoeften hebt gedefinieerd, bekijkt u de prestatiespecificaties van potentiële elektrische fietsen. Belangrijke factoren zijn onder meer het vermogen van de motor, de levensduur van de batterij, het gewicht, het laadvermogen en het bereik. Als u bijvoorbeeld een elektrische fiets nodig hebt voor off-road ritten, hebt u een model nodig met brede banden en verstelbare vering. Voor stadsritten en lange tochten is een matig vermogen voldoende, maar een grote batterijcapaciteit moet een prioriteit zijn.

Conclusie

De markt voor elektrische fietsen is de afgelopen jaren sterk gegroeid; veel merken en opties zijn verschenen. Als u echter niet duidelijk bent over uw behoeften of de parameters van een elektrische fiets niet kent, is het moeilijk om de juiste fiets te vinden, vooral een die een goede prijs-kwaliteitverhouding biedt. In deze gids voor het kopen van elektrische fietsen hebben we onze 7 beste elektrische fietsen op een rijtje gezet, allemaal geoptimaliseerd voor minder dan 2000€. U kunt elke elektrische fiets kiezen op basis van uw budget en behoeften.


Dit is het ideale moment om te profiteren van onze huidige aanbiedingen op onze website, waar u uw besparingen kunt verhogen en gratis accessoires kunt krijgen bij uw aankoop. Onze uitzonderlijke aanbiedingen wachten op u, dus mis deze gouden kans niet om er het beste van te maken. Maak je klaar voor een verbeterde rijervaring!

Luister er altijd eerst naar
Meld u aan voor onze nieuwsbrief en wees als eerste op de hoogte van onze speciale aanbiedingen, de nieuwste producten en al het Mokwheel-gerelateerde nieuws.
15 dagen retourneren
Hulp nodig? Wij zijn er voor jou
"Beter dan de beste" - Mokwheel