Een onvergetelijke romantische Valentijn

deel dit verhaal:

De bloemige geur voelde precies zoals hij zich had voorgesteld. De lichte tonen van jasmijn bleven nog steeds hangen op de kaart die hij vasthield, wat voelde als een eeuwigheid. Het zat vast aan zijn handrem en overtrof het kristalheldere LCD-display op zijn e-bike, dat hem eraan herinnerde dat hij nog maar tien minuten had om de rit te halen.

"Wil jij mijn Valentijn zijn?" het briefje op de kaart gelezen. ‘Ik wacht tot acht uur op de gebruikelijke plek, zodat we samen de luchtlantaarns kunnen aansteken.’ Het was ruig terrein voor het lantaarnfestival, maar hij wist dat zijn fiets het misbruik gemakkelijk aankon. Hij moest echter eerst bij haar zijn, het was nog maar tien minuten voor acht.

Met een snelheid van 30 km/uur snelde hij langs de wegen en het grind, waarbij zijn intelligente trapondersteuning opnieuw de moeite waard bleek. Pas toen hij haar gezicht zag, liet hij zijn ankers vallen; de 180 mm rotoren van zijn fiets maakten het tot stilstand brengen een fluitje van een cent.

“Je kwam”, riep ze uit. Hij sprong van zijn fiets en bereikte haar, dichtbij genoeg om de bloemige tonen nog eens te ruiken. "Hoe kon ik niet?" antwoordde hij koortsachtig. "Laten we gaan".

Ze had dezelfde fiets, maar een ander model. Daarom vond hij haar leuker. Hij wist dat ze goed met elkaar overweg zouden kunnen, omdat ze vergelijkbare keuzes hadden. Vroeger deed ze haar boodschappen op haar trouwe paard. Aan de andere kant fietste ze vaak de heuvel op terwijl de wind langs haar zijdezachte haar raasde terwijl ze langs haar vage realiteiten ontsnapte.

Met haar fietsen voelde betoverend, boeiend en fascinerend. Speels raceten ze tegen elkaar, klommen naar boven en weg voor het lantaarnfestival. Ze vroegen zich af of het aan de lichtmetalen voorvork lag of gewoon aan de magie van het moment waarop de hele fietservaring hemels aanvoelde. Het grillige terrein en de hoeken en gaten in de weg voelden alsof je op water trapte.

Het was een lange weg daarheen, maar de rit was de moeite waard. De felle koplampen maakten het navigeren door de landschappen gemakkelijker. Ze hadden ook voldoende oplaadmogelijkheid op hun fiets voor het geval ze op de terugweg naar huis meer trapondersteuning nodig hadden. Eindelijk kwamen ze aan.

Hij herinnerde zich de chocolaatjes en bloemen die hij in de bagagemand van de fiets had gegooid toen hij naar haar toe liep. Hij pakte ze vast voordat ze ze kon zien, omhelsde haar van achteren en overhandigde ze. Het lantaarnfestival was romantisch en de exotische maan maakte alles nog betoverender.

Het was de meest magische Valentijnsdag ooit. De rit terug naar huis was net zo betoverend. Trapondersteuning maakte het nog gemakkelijker. Ze wensten dat de nacht nooit zou eindigen. Zonder hun Mokwheels zou het echter niet mogelijk zijn geweest.

De Mokwheel e-bikes zijn een bijzondere traktatie voor mensen die op zoek zijn naar een nieuwe manier van heen en weer reizen, en tegelijkertijd hun tijd met hun dierbaren de moeite waard willen maken. De borstelloze motortechnologie met hoge snelheid van 250 watt geeft je de ultieme snelheid, terwijl de remmen van 180 mm je helpen te stoppen als een professional in de film. We zijn ook onze accu’s aan het upgraden naar 20 Ah, iets wat je bij andere e-bike-merken nog niet hebt gezien. Zet je schrap voor de ultieme e-bikemodellen en hun verschillende specificaties die speciaal zijn afgestemd op jouw uiteenlopende behoeften.

 

 

Luister er altijd eerst naar
Meld u aan voor onze nieuwsbrief en wees als eerste op de hoogte van onze speciale aanbiedingen, de nieuwste producten en al het Mokwheel-gerelateerde nieuws.
15 dagen retourneren
Hulp nodig? Wij zijn er voor jou
"Beter dan de beste" - Mokwheel