Beste cadeau voor papa: ongelooflijke korting op uw aankoop!

deel dit verhaal:

Toen we jong waren, keken we altijd naar onze ouders op voor begeleiding, ongeacht het onderwerp dat we in gedachten hadden. Maar als het om technologie ging, keken de meesten van ons voor advies naar onze vader. Natuurlijk is de technologie waarmee we zijn opgegroeid compleet anders dan de technologie waarmee we opgroeiden.


Voor ons waren de nieuwste technologieën allemaal logisch, dus we konden niet begrijpen hoe iemand niet weet hoe hij een smartphone moet gebruiken of hoe een tablet werkt. Naarmate we ouder werden, verlieten velen van ons de opstandige fase. Toen begonnen we te beseffen dat er niets mis is met het niet begrijpen van de technologie, en net zoals onze vader ons in het verleden leerde, is het nu aan ons om iets terug te doen.Telefoons, computers en tablets zijn niet de enige dingen die hightech zijn geworden. Veel andere waardevolle dingen zijn aanzienlijk verbeterd. Het maken van e-bikes is bijvoorbeeld niet alleen bedoeld om een ​​luchtige rit te maken of een lange reis te maken; e-bikes zijn de perfecte optie voor de oudere generatie. Naarmate we ouder worden, worden onze motorische vaardigheden een beetje roestig, en daarom kan het verplaatsen van lange afstanden een behoorlijk obstakel zijn. E-bikes zijn een geweldige oplossing, omdat ze door een motor worden aangedreven; er is dus geen noodzaak voor extra trappen.U kunt veel e-bikemodellen overwegen om uw oude man te helpen zich te verplaatsen. Een van de betere keuzes is echter de e-bike van Mokwheel, die zowel de step-over- als de step-through-modellen aanbiedt. Momenteel zitten we vooral in de vaderdagactie en hebben drie modellen een flinke korting.Mokwheel biedt meerdere modellen voor elke situatie of levensscenario waarmee u te maken krijgt.

 

"Upland Plus" en "Tor Plus"


Als je een persoon bent die van buitenactiviteiten houdt en alle wegsituaties wil uitdagen, dan is de dikke band van "Tor plus" en "Upland" de beste keuze voor jou. Deze e-bikes worden geleverd met een borstelloze motor van 750 W en een batterij van 960 Wh die tot 130 km kan rijden, een snelheid tot 45 km/u kan halen en wordt beschouwd als de beste e-bike voor alle doeleinden, ideaal voor elk terrein.

 

 

"Mesa-city"

De "Mesa-stad" is gemaakt voor woon-werkverkeer in de stad. Tegenwoordig is het verkeer in een drukke stad voor de meeste mensen een enorm probleem. Vergeleken met andere modellen met dikke banden is Mesa City als een behendige bij die je helpt de menigte en de straten over te steken.

 

 

Dus net zoals onze vader voor ons heeft gezorgd, is het nu tijd om voor hem te zorgen, en de Mokwheel E-bike is altijd een uitstekende keuze.

 

Luister er altijd eerst naar
Meld u aan voor onze nieuwsbrief en wees als eerste op de hoogte van onze speciale aanbiedingen, de nieuwste producten en al het Mokwheel-gerelateerde nieuws.
15 dagen retourneren
Hulp nodig? Wij zijn er voor jou
"Beter dan de beste" - Mokwheel