Het California Electric Bicycle Incentives-project

deel dit verhaal:

Het California Electric Bicycle Incentives Project is een programma van  10 miljoen dat is opgezet om vouchers te verstrekken aan inwoners van Californië om hen te helpen een elektrische fiets (e-bike) te betalen. Het proefprogramma is beperkt tot Californiërs die op of onder 300% van het federale armoedeniveau leven. Het programma zal naar verwachting in de tweede helft van 2023 van start gaan. Het voucherbedrag zal waarschijnlijk € 1.000 bedragen, met een extra 750 voor een bak- of adaptieve fiets en een extra € 250 voor mensen onder de 225% FPL of die in een achtergesteld volkstellingsgebied wonen. Om te kunnen solliciteren, moeten aanvragers documentatie overleggen waaruit blijkt dat ze aan de inkomensvereisten voldoen.

De California Air Resources Board (CARB) zal het programma beheren. Ze vonden nog eens 3 miljoen aan financiering voor de administratiekosten, zodat een groter deel van de 10 miljoen gebruikt kan worden voor vouchers.

Sommige informatie die u niet mag missen

Het E-Bike Incentives Project wordt het eerste voucherprogramma voor e-bikes in Californië over de hele staat. Er zijn echter veel regionale en lokale programma's waarbij aanvragers financiering kunnen krijgen om hen te helpen nu een e-bike te kopen. SB 400 heeft een e-bike-voordeel toegevoegd aan het Clean Cars for All-programma, dat tot doel heeft vervuilende auto's van de weg te halen. Als aanvragers een in aanmerking komende auto hebben om in te leveren, kunnen de incentives oplopen tot $ 9.500, en kunnen ze het geld gebruiken om e-bikes en fietsaccessoires voor meerdere gezinsleden te kopen. Regionale districten voor luchtkwaliteitbeheer beheren dit programma, en niet alle districten hebben het e-bike-voordeel toegevoegd. Daarnaast zijn er tal van lokale programma's via non-profitorganisaties, nutsbedrijven en andere entiteiten.

Maar het is nog niet mogelijk om de e-bike incentive aan te vragen, omdat het programma zich nog in de ontwikkelingsfase bevindt. De huidige informatie is echter dat het project naar verwachting zal lopen van augustus tot september 2023. De programmabeheerder zal een aanvraagprocedure opzetten en aanvragers kunnen online solliciteren. Blijf bij Mokwheel, dan informeren wij u wanneer het project van start gaat.

De California Air Resources Board (CARB) is begonnen met het uitstippelen van een stimuleringsprogramma voor elektrische fietsen. Dit is wat we tot nu toe weten:

Het stimuleringsprogramma zal in juni 2023 in vier regio's worden getest. Het programma voor de hele staat zal in de maanden daarna van start gaan en zal openstaan ​​voor iedereen die waar dan ook in Californië woont.

Het doel van het project

Het Electric Bicycle Incentives Project is bedoeld om Californiërs te helpen een e-bike te betalen. De incentive kan worden gebruikt om elk type e-bike te kopen, inclusief een vouwfiets, bakfiets of adaptieve fiets. Aanvragers hebben echter dringend een e-bike nodig. In dat geval zouden ze andere programma's kunnen overwegen, omdat de aanvraagprocedure inkomensverificatie en het vinden van een in aanmerking komende fietsenverkoper omvat, wat minstens een paar weken zal duren.

De geschiktheid voor het proefprogramma zal beperkt zijn tot mensen wier inkomen minder dan 300% van het federale armoedeniveau bedraagt. CARB stelde oorspronkelijk een inkomenslimiet van 400% FPL voor, maar verlaagde de limieten om aan te sluiten bij de deelnamevereisten voor andere programma's voor schone voertuigen.

Kortom, het Electric Bicycle Incentives Project is een geweldig initiatief om Californiërs aan te moedigen e-bikes te gebruiken. De verwachting is dat het een groot succes zal worden zodra het volledig is geïmplementeerd. Het project zal een betaalbaar en milieuvriendelijk alternatief bieden voor traditionele transportmethoden en tegelijkertijd de vervuiling helpen verminderen en een gezondere levensstijl bevorderen.


Luister er altijd eerst naar
Meld u aan voor onze nieuwsbrief en wees als eerste op de hoogte van onze speciale aanbiedingen, de nieuwste producten en al het Mokwheel-gerelateerde nieuws.
15 dagen retourneren
Hulp nodig? Wij zijn er voor jou
"Beter dan de beste" - Mokwheel