Hoe krijg ik belastingteruggave voor aankopen van een e-bike

deel dit verhaal:

Overheden over de hele wereld maken zich zorgen over de milieueffecten van hun industrieën nu de wereld zich verplaatst naar een meer duurzame toekomst.

Na een dieper inzicht te hebben gekregen in de ernstige impact van het land op de gezondheid van de planeet, begon de Amerikaanse overheid stimulansen aan te bieden aan Amerikaanse burgers om de koolstofvoetafdruk van het land te verminderen. Een van deze belastingvoordelen is bedoeld om e-bikes en elektrische motorfietsen betaalbaarder te maken voor de gemiddelde Amerikaan.

Met goedkopere e-bikes op de markt kunnen burgers ervoor kiezen om ermee naar het werk of school te pendelen in plaats van met hun auto's of motorfietsen, wat de koolstofproductie vermindert.

 

De toenemende populariteit van e-bikes

E-bikes bouwen voort op het concept van gewone fietsen door batterijen toe te voegen om hun kracht te vergroten en tegelijkertijd de inspanning die nodig is om te trappen te verminderen.

Hoewel het een eenvoudige verandering is, maakt het taken zoals fietsen door moeilijk terrein of steile heuvels aanzienlijk gemakkelijker en sneller. Het gebruiksgemak in combinatie met lage kosten en belastingkredieten die worden verdiend bij de aanschaf van e-bikes, maakte ze tot een vast onderdeel van het dagelijks leven van veel Amerikanen.

Volgens de mediagroep van Deloitte groeit de acceptatie van e-bikes, waarbij de verkoop naar verwachting 130 miljoen zal bereiken tegen 2023, wat meer dan $20 miljard in de economie injecteert en tegelijkertijd de koolstofvoetafdruk helpt verminderen.

 

Hoe de Build Back Better Act de aankoop van e-bikes beïnvloedt

In 2021 geïntroduceerd door congreslid Earl Blumenauer en Jimmy Panetta van de Democratische Partij en aangenomen in november 2021, heeft het wetsvoorstel tot doel burgers hun motorfietsen en auto's thuis te laten laten en te kiezen voor de goedkopere en milieuvriendelijke e-bikes.

Voor het wetsvoorstel moesten burgers de volledige prijs betalen bij de aanschaf van een e-bike. Met de mogelijkheid om in aanmerking komende e-bike-aankopen af te schrijven, stimuleert het congres een grotere acceptatie van alternatieven die door het wetsvoorstel worden gedekt.

Het wetsvoorstel staat zelfs Amerikanen toe die hun e-bikes voor werk gebruiken (bijvoorbeeld koeriers) om tot 30% van de e-bike, het rijden, parkeren, onderhoud en reparatie af te trekken bij het invullen van hun belastingformulieren.

.

Bent u in aanmerking gekomen voor belastingteruggave?

Wat betreft de eligibiliteit voor belastingteruggave, biedt de huidige versie van het wetsvoorstel een belastingkrediet van 30% voor e-bikes onder bepaalde criteria.

Individuen moeten hoogstens75.000 per jaar verdienen om in aanmerking te komen voor het maximale belastingkrediet van €900. Het wetsvoorstel staat ook toe dat gezamenlijke indieners die hoogstens 150.000 per jaar verdienen, in aanmerking komen voor maximaal twee e-bikes per huishouden. Als u echter boven deze inkomensgrens zit, wordt uw aankoop nog niet ondersteund door de wet.

Het tweede vereiste is de prijs. E-bikes moeten geprijsd zijn onder de 4.000 om in aanmerking te komen voor het belastingkrediet dat door het wetsvoorstel wordt aangeboden.

Belastingen bij het kopen van een e-bike

Hoewel de overheid sterk pleit voor e-bikes, betekent dit niet dat ze belastingvrij zijn.

Veel staten heffen nog steeds omzetbelasting. Het kan dus de moeite waard zijn om online in verschillende staten te winkelen als u op zoek bent naar een deal, aangezien sommige staten, zoals Montana, geen omzetbelasting heffen.

 

Waar in aanmerking komende e-bikes te vinden:

Als je geld wilt besparen op benzine, belastingen en tegelijkertijd gezonder wilt worden, kan het aanschaffen van een e-bike ervoor zorgen dat je deze doelen bereikt terwijl je de koolstofuitstoot van de planeet vermindert. Zoek gewoon naar een e-bike die aan je behoeften voldoet, binnen je budget past en wordt gedekt door de wet.

Je hoeft niet ver te zoeken om de perfecte e-bike te vinden en je belastingkrediet te krijgen. Bij Mokwheel voldoen al onze e-bikes aan de vereisten van de wet, zodat je een kwaliteitsproduct krijgt voor een vriendelijke prijs. Bezoek vandaag nog onze website om veilige, betrouwbare, rijk uitgeruste en stevige e-bikes en accessoires te vinden tegen een betaalbare prijs!

Luister er altijd eerst naar
Meld u aan voor onze nieuwsbrief en wees als eerste op de hoogte van onze speciale aanbiedingen, de nieuwste producten en al het Mokwheel-gerelateerde nieuws.
15 dagen retourneren
Hulp nodig? Wij zijn er voor jou
"Beter dan de beste" - Mokwheel