Basisspecificaties
Mokwheel Basalt ST
Radrunner Plus
Himiway Zebra
 • Accu
  Motor
  Gewicht
  Bereik (per lading)
  Trapondersteuning
  Prijs
 • Mokwheel Basalt ST
  925 watts-heure
  250 W sans balais
  77lbs
  65-85 mijl
  5 niveaux
  €1999
 • Radrunner Plus
  672 wattuur
  750 W zonder veegmachines
  77lbs
  25-45+ mijl
  Intelligente trapondersteuning met 5 niveaus en discrete cadanssensor
  €1,899
 • Himiway Zebra
  960 wattuur
  750W borstelloos
  79lbs
  60-80 mijl
  Trapondersteuning niveau 0 t/m 5
  €1,999
Voordat u de fiets zelfs maar ziet, moet u goed weten waarvoor u betaalt. Hoewel specificaties niet de beste manier zijn om de ervaring te meten waarvoor je betaalt, geven ze wel een goed overzicht van wat je kunt verwachten.
Accu:
Het moge duidelijk zijn dat de Mokwheel veel betere batterijspecificaties heeft, waardoor je langer voor hogere snelheden kunt kiezen.
Bereik:
Daarover gesproken, hij gaat zelfs sneller dan de Radrunner Plus of de Himiway Zebra. De Mokwheel heeft dezelfde autonomie als de Himiway, veel meer dan de Radrunner.
Kunnen:
Dit alles, en toch is de Mokwheel beter, althans qua vermogen/gewichtsverhouding! Tot nu toe lijkt het een eenzijdig verhaal als het prijsverschil voor jou geen belangrijke factor is, toch?
Functies
Mokwheel Basalt ST
Radrunner Plus
Himiway Zebra
 • Freins
  Derailleur
  Oplader
  Maximale capaciteit
  Dit
  Het
 • Mokwheel Basalt ST
  TEKTRO hydraulische remmen
  7 snelheden
  48 V 3,0 A 100-240 V
  400 pond
  Op maat gemaakte comfortabele leren stoel
  Duimgas
 • Radrunner Plus
  Tektro Ram (MD-M300)
  7 snelheden
  48V 2,0A 100V-240V
  300 pond
  Aangepaste Rad Power Bikes bromfietsstijl
  Halve slag gaspedaal
 • Himiway Zebra
  Freins hydrauliques Tektro
  7 snelheden
  Amerikaanse standaard 3,0 A slimme oplader
  400 pond
  Selle SR
  Halve slag gaspedaal
Specificaties vertellen ons niet altijd het hele verhaal. Waar het verhaal eindigt met de specificaties, begint een nieuw hoofdstuk met de extra features. Eindigt het plot ook hier op dezelfde manier?
Gaspedaal:
Duimknoppen hebben veel voordelen. Om te beginnen zul je niet die polspijn hebben waar sommige mensen over klagen als ze de gashendels bedienen. Wanneer u de gashendel met een halve of volledige draai gebruikt, nadat u een tijdje in een rechte lijn hebt gereden, oefent uw pols druk uit op de gashendel en kan het pijnlijk worden om hem in deze positie stabiel te houden.
Vaardigheid:
De Radrunner Plus is ook (misschien wel) de meest comfortabele van de drie. De geïntegreerde zadelpen zorgt voor een redelijk comfortabele rijervaring. Maar dat is ongeveer alles. De Mokwheel en Himiway kunnen meer gewicht dragen, de hydraulische schijfremmen hebben meer grip en voor de juiste doelgroep zorgt de volledig roterende gasklep van de Mokwheel ook voor een meer intuïtieve rijervaring, hoewel niet zo veilig als een halve draai.
Dienst
Mokwheel Basalt ST
Radrunner Plus
Himiway Zebra
 • Garantie
  Rug
  Verwerkingstijd
  Bezorgkosten
 • Mokwheel Basalt ST
  2 jaar
  Retourneren binnen 15 dagen
  Binnen 48 werkuren
  Gratis bezorging
 • Radrunner Plus
  1 een
  Retourneren binnen 14 dagen
  3 werkdagen
  Gratis in de Verenigde Staten voor alle fietsen en de meeste accessoires
 • Himiway Zebra
  2 jaar
  Retourneren binnen 15 dagen
  2 werkdagen
  Gratis in de Verenigde Staten voor de onderste 48 staten. Voor verzendbestemmingen binnen Canada moeten klanten € 150 verzendkosten betalen.
Ce sont les extras qui détermineront votre expérience avec la marque. Vous n’achetez pas seulement le produit ; vous vous donnez également la possibilité d'investir dans la valeur de la marque.
Garantie:
Hoewel dit uiterst subjectief is, spreekt het feit dat alle drie de merken gratis verzending en een jaar of meer garantie aanbieden boekdelen. Ze zijn er niet alleen om u een solide rijervaring te bieden, maar ook om uw vertrouwen in het proces te winnen.
Verzenden:
Himiway en Mokwheel verwerken uw bestelling sneller en geven u 24 uur extra ruimte voor het geval u deze wilt retourneren. Ze geven je ook nog eens een jaar extra garantie, mocht het toch niet zo gaan als je wilde. Het is veilig om te zeggen dat alle drie de merken vergelijkbaar zijn, zo niet even betrouwbaar. Op deze manier maak je geen fout.
Conclusie
Uiteindelijk moet u de prijs evalueren om te weten of uw aankoop de moeite waard is of niet. Naast de prijs biedt de Mokwheel Basalt ST betere batterijspecificaties, meer snelheid en een groter bereik, evenals een grotere garantie. Is het de extra kosten waard? Dit is iets dat je moet beslissen.