Mokwheel Basalt VS Aventon Avontuur.2

Als het om elektrische fietsen gaat, zijn er ontzettend veel mogelijkheden op de markt. Soms wordt het overweldigend en hoe langer je kijkt, hoe verwarder je kunt raken. Er moet ook rekening worden gehouden met wat uw behoeften zijn en wat de elektrische fiets zal gebruiken. De meesten zullen een veelzijdige allroundfiets willen voor activiteiten zoals woon-werkverkeer, boodschappen doen, sporten en over alle soorten terrein rijden. Met voldoende onderzoek zullen er een paar boven de rest staan ​​die goed zullen zijn voor alles wat er is genoemd. Onder de menigte vind je twee populaire modellen, de Mokwheel Basalt en de Aventon Adventure.2. Laten we eerst beide elektrische fietsen eens nader bekijken.

Basic specifications
Mokwheel Basalt
Aventon Adventure.2
 • Motor
  Accu
  Bereik
  PAS
  Speellast
  Top snelheid
  Verende vork
  Mogelijkheden
  Waarde
 • Mokwheel Basalt
  250W
  48V 19.6Ah
  Up to 130 mijl
  5 niveaus
  180 kg
  Tot 28 km/u
  110 mm verstelbaar
  Eerste elektrische fiets van de krachtcentrale
  €1,999
 • Aventon Adventure.2
  750W
  48V 15Ah
  Tot 60 mijl
  4 niveaus
  180 kg
  Tot 28 km/u
  80 mm verstelbaar
  /
  €1,999
De Aventon Adventure.2 is een populaire elektrische fiets met een motor van 750 W en een accu van 48 V 15 Ah. Hij heeft een maximale snelheid van 45 km/uur en kan met één acculading tot 60 mijl afleggen. De fiets wordt ook geleverd met een Shimano 8-speed aandrijving, koppelsensor, een 80 mm verstelbare verende vork en Tektro HD-E350 hydraulische schijfremmen, een upgrade van de Adventure.1's Zoom hydraulische remmen.

De Mokwheel Basalt beschikt ook over een motor van 250 W, maar heeft een accu van 48 V 19,6 Ah. Hij heeft een maximale snelheid van 45 km/u en kan met één acculading tot 130 kilometer afleggen. De fiets wordt ook geleverd met een Shimano 7-versnellingsbak, koppelsensor, Tektro HD-E350 hydraulische schijfremmen en een 110 mm verstelbare verende voorvork voor een soepelere rit.

Bovendien is het een van de meest unieke elektrische fietsen op de markt, omdat het een mobiel krachtstation is met oplaadmogelijkheid op zonne-energie en een omvormer waarmee u stroom uit de accu kunt halen om externe apparaten op te laden. Hierdoor kunnen alle renners die van het buitenleven houden nog langer buiten blijven.

Hoewel beide elektrische fietsen, de Aventon Adventure.2 en de Mokwheel Basalt, erg populair zijn en een aantal kenmerken hebben die ze allebei delen, laten we vijf verschillen opsommen.
Mogelijkheden
Ze noemen de Mokwheel Basalt niet voor niets de eerste elektrische fiets ter wereld. Het is eigenlijk de enige elektrische fiets met deze mogelijkheden. De Aventure.2 is niet geschikt voor elektriciteitscentrales.
Bereik
Ook heeft de Mokwheel Basalt een groter bereik dan de Aventon Adventure.2. Met een bereik van maximaal 130 kilometer op één acculading kan de Basalt je verder brengen dan de Adventure.2, die een bereik heeft van maximaal 90 kilometer. Dit betekent dat u langere ritten kunt maken zonder dat u zich zorgen hoeft te maken dat de batterij leeg raakt.
Rijden
Beide fietsen worden geleverd met een verende voorvork, maar de vork van de Basalt heeft meer veerweg dan de vork van de Adventure.2, wat voor een comfortabelere rit kan zorgen. Daarnaast heeft de Basalt een ergonomischer zadel, wat een groot verschil kan maken qua comfort tijdens langere ritten.
PAS
Mokwheel Basalt heeft 5 PAS-niveaus, terwijl de Adventure.2 er vier heeft. Met 5 PAS-niveaus krijgt de rijder een geleidelijker gevoel voor de elektrische fiets.
Waarde
Hoewel de Aventon Adventure.2 en de Mokwheel Basalt vergelijkbaar geprijsd zijn, waarbij beide modellen verkrijgbaar zijn voor ongeveer $ 1.999, is het belangrijk op te merken dat de Basalt een verbeterde elektrische fietservaring biedt. Ondanks hetzelfde prijskaartje kunt u door voor de Basalt te kiezen nog meer waarde ontgrendelen op het gebied van kwaliteit, prestaties en mogelijkheden.
Concluderend: hoewel zowel de Mokwheel Basalt als de Aventon Adventure.2 geweldige elektrische fietsen zijn die overeenkomsten hebben, zijn het de verschillen die de Mokweel Basalt de betere optie maken, omdat hij meer mogelijkheden, een groter bereik, een betere prijs en comfortabeler heeft. rit en geleidelijke PAS. Nu je de verschillen kent, hoef je alleen nog maar te beslissen welke kleur Basalt, toch?