Mokwheel Nieuwe Productlancering!

deel dit verhaal:

Introductie

Nu de wereld steeds milieubewuster wordt, lijken e-bikes tegenwoordig een rage. Om zijn autoriteit te stempelen en zijn stempel te drukken in de branche, heeft Mokwheel onlangs Basalt gelanceerd, een e-bike voor alle terreinen die de eerste in zijn soort is. Met een scala aan aantrekkelijke functies en een uiterst concurrerend prijskaartje is Basalt er helemaal klaar voor om de concurrentie uit het water te blazen.


Productomschrijving

Een e-bike die rijdt door gebruik te maken van de kracht van de zon is niet nieuw. De markt lijkt overspoeld te worden door dit soort fietsen. Maar wat de nieuwste e-bike van Mokwheel onderscheidt van de andere op de markt, is dat het zowel een e-bike als een krachtcentrale in één is. Dit is allemaal mogelijk dankzij de unieke omvormer van Basalt die compatibel is met het opladen van zonne-energie.

U hoeft zich nu dus geen zorgen meer te maken dat uw telefoon leeg raakt tijdens het navigeren, of dat uw favoriete nummer wordt gepauzeerd omdat de stroom opraakt tijdens een geruststellende cruise onderweg. Het enige wat u hoeft te doen is uw telefoon aan te sluiten en verder te rijden zoals u normaal zou doen.

Aangezien er zowel USB Type-C- als DC-poorten zijn, kan de omvormer voor zonne-energie die ook dienst doet als energiecentrale worden gebruikt om niet alleen telefoons van stroom te voorzien, maar ook laptops, tablets of andere apparaten die u bij u heeft. Maar wat nog belangrijker is: hierdoor zijn er geen omslachtige energiecentrales meer nodig die je anders elke keer dat je op offroad-avontuur gaat, zou moeten uitvoeren.

Functies

Naast de unieke omvormer die compatibel is met het opladen van zonne-energie, biedt Mokwheel's nieuwste aanbod, Basalt, een breed scala aan aantrekkelijke functies. Enkele van deze aantrekkelijke functies zijn onder meer:

Een zeer efficiënte 48V 20Ah-accu die het hoogste niveau van stroombetrouwbaarheid biedt, wat neerkomt op een accucapaciteit van 960 Wh. Met deze batterij kunt u in één stuk tot wel 130 km rijden, een televisie tot 13 uur van stroom voorzien, of zelfs een noodverlichting tot maar liefst 70 uur aanzetten.

Een krachtige motor van 750 watt die een maximaal koppel tot 85 Nm en een topsnelheid van 45 km/u levert, zodat u zonder moeite door straten kunt cruisen of een steile klim naar een helling van 20 graden kunt maken.

Een extreem duurzaam en geüpgraded 6061 aluminium frame dat de fiets een strakke en moderne uitstraling geeft, maar een laadvermogen tot maar liefst 400 lbs aankan.

Een helder en multifunctioneel LED-display dat informatie geeft over de rijsnelheid, het batterijniveau en de functie van de voor- en achterlichten.

Krachtige hydraulische remmen (Tektro Auriga E-Comp) die zorgen voor het kussen van een veilige noodfiets en ervoor zorgen dat u volledige controle over de fiets heeft, ongeacht het terrein waarop u zich begeeft.

Een verstelbare voorvork is voorzien van een lockout-hendel waarmee u snel aanpassingen kunt maken, afhankelijk van het totale gewicht en de rijstijl waarin u zich het prettigst voelt.

Een nieuwe set 26' 4-inch dikke banden die u het schokabsorberende vermogen en de grip bieden die nodig zijn om allerlei soorten terrein te overwinnen, of het nu modderige paden, met sneeuw bedekte wegen, los grind of rotsachtige paden zijn.

Een intuïtief batterijbeheersysteem dat ervoor zorgt dat u niet op straat blijft staan, dankzij meerdere fail-safe mechanismen en waarschuwingslampjes die beginnen te knipperen wanneer het batterijniveau onder de aanbevolen limiet zakt.

Een concurrerend prijskaartje van minder dan $ 2000, wat veel minder is dan sommige van de andere hoogwaardige e-bikes op de markt.

Bekijk onze nieuwe serie "Basalt" op Indiegogo:

https://www.indiegogo.com/projects/mokwheel-basalt-world-s-first-power-station-ebike#/

Luister er altijd eerst naar
Meld u aan voor onze nieuwsbrief en wees als eerste op de hoogte van onze speciale aanbiedingen, de nieuwste producten en al het Mokwheel-gerelateerde nieuws.
15 dagen retourneren
Hulp nodig? Wij zijn er voor jou
"Beter dan de beste" - Mokwheel