Perfecte e-bike om te vissen

deel dit verhaal:

Vissen is een geweldige sport en hobby om stress te verlichten en te ontspannen. Omdat verschillende geweldige visplekken zich echter vaak off-road of op moeilijk bereikbare plaatsen bevinden, kan een e-bike een grote hulp zijn bij het verplaatsen.

E-bikes maken het gemakkelijker om over de paden te bewegen om toegang te krijgen tot visplekken en stellen u in staat uw spullen met weinig moeite te dragen. Hoewel auto's een geweldig alternatief zijn, zijn ze vaak te omvangrijk, uitgebreid en lawaaierig. Als gevolg hiervan verstoren auto's nabijgelegen vissen en jagen ze weg, terwijl ze vanwege de grootte ook bepaalde plekken in de paden niet kunnen bereiken.

Dus als u op zoek bent naar een perfecte e-bike voor uw visavonturen, houd dan het volgende in gedachten bij het overwegen van uw opties.

Lawaai
Hoewel het lawaai van auto's, motorfietsen en e-bikes voor sommigen vervelend kan zijn, spelen ze geen significante rol in het moderne dagelijkse leven in stedelijke gebieden. Bij het vissen is dat echter anders.

Wanneer u zich over paden, in de buurt van meren of van het ene pond naar het andere verplaatst, wilt u zo stil mogelijk zijn. Anders kom je misschien op de volgende plek en ontdek je dat alle vissen zijn verspreid.


Een e-bike om te vissen heeft idealiter een hybride modus, zodat u kunt trappen terwijl u wordt bijgestaan ​​door de motor van de e-bike om het geluid te minimaliseren.

Bovendien is het vermijden van volgas bij het rijden in de buurt van visplekken een uitstekende manier om het geluid tot een minimum te beperken.


Banden
Het type banden dat u kiest voor uw e-bike kan aanzienlijk veranderen tijdens het rijden op ruig terrein.

De meeste e-bikes worden geleverd met dunne banden, die ideaal zijn voor stedelijke omgevingen. Dunne banden kunnen echter moeite hebben met het navigeren op ruig terrein, omdat ze bedoeld zijn voor vlakke oppervlakken.

De perfecte e-bike voor vissen moet grote banden van 26 x 4 inch gebruiken, ook wel dikke banden genoemd. Grotere banden zorgen voor meer stabiliteit op rotsen, sneeuw of vuil, omdat ze beter op het terrein kunnen navigeren.

Het is ook minder waarschijnlijk dat deze grote banden lek raken door scherpe voorwerpen zoals stenen op paden. Bovendien gebruiken dikke banden hun formaat en lagere luchtdruk om de impact van de weg op te vangen, voor extra comfort op ruiger en oneffen terrein.

Batterij In het ideale geval wilt u dat uw batterij minimaal voldoende meegaat om uw bestemming te bereiken. De kans is echter groot dat u uw E-bike niet oplaadt op uw visplek in een trail.

Dus idealiter zou de perfecte e-bike om te vissen er een zijn met voldoende lading om je naar je bestemming te brengen en dan terug zonder dat je hem hoeft op te laden.

De meeste e-bikes worden over het algemeen geleverd met batterijen die goed genoeg zijn voor ongeveer 30 tot 40 kilometer voordat ze moeten worden opgeladen of vervangen.

We raden u aan om te streven naar e-bikes met accu's die minimaal 65 kilometer meegaan, om rekening te kunnen houden met eventuele noodsituaties. Als dat nog niet genoeg is, kun je altijd een reserve in je rugzak meenemen.


Motor
De kracht van de motor is een ander belangrijk aspect bij het kiezen van een vis-e-bike.

Om de perfecte visplekken te bereiken, moet je soms steile heuvels of rotsachtig terrein beklimmen. Als uw motor de taak niet aankan, moet u mogelijk meer trappen.

Om te voorkomen dat u zich uitput voordat u uw bestemming bereikt, kunt u streven naar een krachtige naafmotor van 750 watt. Zelfs als uw ketting halverwege de rit breekt, kan uw naafmotor u met een beetje trappen nog steeds naar uw bestemming brengen.

Betrouwbaarheid
Een goede e-bike voor vissen moet met weinig moeite en consistentie uitdagend terrein aankunnen.

Je krijgt te maken met water, modder, rotsen en meer als je langs visplekken beweegt. Als de e-bike waarop u rijdt niet betrouwbaar en duurzaam is, zult u een aantal problemen tegenkomen.

De perfecte e-bike voor deze klus moet een duurzame, waterbestendige carrosserie hebben, een goede bescherming van het elektrische systeem en hoogwaardige onderdelen gebruiken om schade aan de structuur te voorkomen.


Uitspraak
Als je een betrouwbare en omvangrijke, dikvermoeide e-bike wilt om mee te vissen, is de Tor Plus de perfecte keuze. Het heeft een resistente behuizing van 6061 aluminiumlegering, een waterbestendig ontwerp, een batterij van meer dan 45 mijl geïntegreerd in de carrosserie en een laadvermogen van 350 pond.

 

 

Luister er altijd eerst naar
Meld u aan voor onze nieuwsbrief en wees als eerste op de hoogte van onze speciale aanbiedingen, de nieuwste producten en al het Mokwheel-gerelateerde nieuws.
15 dagen retourneren
Hulp nodig? Wij zijn er voor jou
"Beter dan de beste" - Mokwheel