Top accessoires voor elektrische fietsen in 2023

deel dit verhaal:

Elektrische fietsen hebben verschillende accessoires die aan hen kunnen worden toegevoegd om hun functionaliteit te verbeteren en ze nog veelzijdiger te maken. Mokwheel Electric Bikes hebben enkele van de meest populaire en hoogwaardige accessoires die kunnen worden toegevoegd. Hier zijn enkele van de beste Mokwheel-accessoires.

1. Manden en fietstassen

Een van de meest populaire accessoires voor elektrische fietsen zijn manden en fietstassen. Met deze accessoires kunnen fietsers items meenemen op hun fiets, waardoor het een uitstekende optie is voor het doen van boodschappen of woon-werkverkeer. Manden kunnen doorgaans tot 50 pond gewicht dragen en kunnen aan de voor- of achterkant van de fiets worden gemonteerd. Fietstassen zijn tassen die aan de zijkant van de meegeleverde achterdrager van elke Mokwheel elektrische fiets kunnen worden bevestigd.

2. Achteruitkijkspiegels

Achteruitkijkspiegels zijn een ander belangrijk accessoire voor elektrische fietsers, omdat ze fietsers in staat stellen om achter zich te kijken zonder hun hoofd te draaien. Spiegels kunnen op het stuur worden gemonteerd of aan het einde van de stuurverlengingen van de fiets. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende stijlen, waaronder convexe spiegels die een breder gezichtsveld bieden.

 3. Telefoonhouders

Voor fietsers die hun telefoon gebruiken voor GPS of muziek tijdens het rijden, kan een telefoonhouder een handig accessoire zijn. Mokwheel-telefoonhouders zijn verkrijgbaar in twee modellen: plastic en metaal. Ze kunnen op het stuur worden gemonteerd en zijn ontworpen om verschillende telefoonmaten vast te houden, omdat ze verstelbaar zijn. Hierdoor kunnen fietsers hun telefoon in de perfecte hoek plaatsen voor gemakkelijke weergave. Je kunt eigenlijk niet verkeerd gaan met beide. Het komt echt neer op voorkeur.

4. Comfortabele zitplaatsen

Comfortabele stoelen van Mokwheel kunnen verschillende voordelen bieden, waaronder het verminderen van ongemak en pijn tijdens het rijden, het verminderen van het risico op blessures of spanning, het verbeteren van de houding en het evenwicht tijdens het fietsen, en over het algemeen het plezier van je fietservaring vergroten. Bovendien kunnen ze helpen de circulatie te verbeteren en drukpunten te verlichten, wat vooral belangrijk kan zijn voor mensen die regelmatig pendelen of lange afstanden fietsen.

5. Verende zadelpennen

De verende zadelpennen van Mokwheel verbeteren de algehele rijervaring door schokken en trillingen tijdens het rijden op te vangen, wat resulteert in een soepelere rit. Gecombineerd met een comfortabele stoel is de rit nog aangenamer voor de rijder, vooral op elk terrein gedurende langere perioden.

6Achterste topzak

Een achterste topzak kan extra opbergruimte bieden voor fietsaccessoires of persoonlijke spullen, zonder te veel extra gewicht of volume toe te voegen. Bovendien is de achterste topzak van Mokwheel van hoge kwaliteit en waterbestendig, omdat deze is gemaakt van 600D Oxford-stof gecoat met PU, ontworpen met EVA-materiaal, dat waterbestendig, duurzaam en lichtgewicht is, en eenvoudig te reinigen. Je kunt het ook gebruiken als schoudertas met verstelbare band of als tas met een handvat en verstelbare schouderband. Het zijvak voor de waterfles maakt het handig voor jou om op elk moment water te drinken.

7. Huisdiertassen

Huisdiertassen stellen je in staat om je harige vriend mee te nemen voor de rit terwijl je ze veilig en beschermd houdt. Bevestig de huisdiertas aan je achtermand en je bent klaar om te gaan. De huisdiertas van Mokwheel is lichtgewicht en duurzaam en draait allemaal om gemak, met Oxford-stof. Het is waterbestendig, dus je hoeft je geen zorgen te maken tijdens je ochtendritje met een beetje regen.

8. Helmen

Helmen zijn cruciaal om je hoofd te beschermen in geval van een ongeval en kunnen zelfs verplicht zijn volgens de wet in bepaalde gebieden. Mokwheel-helmen zijn verkrijgbaar in twee modellen: de cruiserhelm en de helm 2.0. De fietshelm bestaat uit een duurzame, hoogwaardige PC-schaal en EPS-schuim. De impactbestendige fietshelm heeft schokabsorberende eigenschappen om je hoofd veilig te houden. Geventileerde luchtpockets laten lucht circuleren tijdens het rijden.

Mokwheel-accessoires zijn van topkwaliteit en verbeteren de functionaliteit van elektrische fietsen en maken ze nog veelzijdiger. Met een verscheidenheid om uit te kiezen, kun je niet fout gaan met manden en fietstassen, spiegels, telefoonhouders, comfortabele stoelen, verende zadelpennen, achterste topzakken, huisdiertassen en helmen.

Luister er altijd eerst naar
Meld u aan voor onze nieuwsbrief en wees als eerste op de hoogte van onze speciale aanbiedingen, de nieuwste producten en al het Mokwheel-gerelateerde nieuws.
15 dagen retourneren
Hulp nodig? Wij zijn er voor jou
"Beter dan de beste" - Mokwheel