Waar zijn de verschillende soorten fietstassen voor?

deel dit verhaal:

Je fiets is je vervoermiddel. Maar wie zei dat het geen vervoermiddel is? Excuseer ons voor het 17e-eeuwse synoniem ervoor. Het feit blijft bestaan: fietsen zijn bedoeld om de afstand af te leggen, maar ook om de afstand te overbruggen.

Dit is waar fietstassen in het spel komen. Met een verscheidenheid aan soorten, vormen, maten en afmetingen is er voor iedereen een ander soort. Wat zijn dat? Dat zoeken we uit!Stuurtassen
Dit soort tassen zit precies om het stuur. De stuurtas is een van de minst opdringerige modellen op onze lijst. Er zijn twee redenen waarom dit uw voorkeur zou kunnen hebben.

Ten eerste is het niet nodig om andere accessoires zoals bagagedragers te installeren. Ten tweede staan ​​ze bekend als een van de meest ‘hand-in-een-handschoen’-tassen die er zijn. Ze passen gewoon perfect op de handgrepen, zonder al te veel compromissen te sluiten.

Over compromissen gesproken, wij adviseren je om je stuurtas zo licht mogelijk te houden. Als het abnormaal zwaar is, kan dit uw handling belemmeren.

 

Zakken voor bovenbuis
Als je langer gaat draaien, heb je verfrissing nodig. Wat is er beter dan een tas die klaar staat om erin te graven vanuit de meest “natuurlijke” positie van allemaal? De bovenbuistas is een van de meest gewilde vanwege de gemakkelijke toegankelijkheid.

Met de bovenbuistas kunt u uw snacks en andere spullen direct onder uw neus plaatsen. Grijp er meteen een terwijl u vaart. De bovenbuistas is ook de perfecte plek om je telefoon te plaatsen als je aan het navigeren bent tijdens het rijden.

 

Fietstassen

De fietstas is een van de meest flexibele die we op deze lijst hebben. Het wordt meestal naast uw wielen gemonteerd. De fietstas is een van de meest geschikte om te gebruiken als u dagelijks veel reist.

Als we het over flexibiliteit hebben, bedoelen we ook de use case ervan. De fietstas is zo natuurlijk dat hij ook als gewone rugzak in je tas past. Sommigen van hen hebben ook veel nut onder hun naam. Waterdichting, royale tussenruimte, noem maar op.

Mokwheel begrijpt de noodzaak van zo’n nuttig product. Daarom zijn onze fietstassen niet bedoeld om mee te spotten. Wilt u reservekleding bewaren? Eenvoudig. Wil je dat het licht is en gemakkelijk te manoeuvreren? Geen probleem.

Zitpakket

Laat dit niet verwarren met de koffer. Hoewel ze functioneel vergelijkbaar lijken, variëren ze in sommige opzichten. Ten eerste draagt ​​het zadelpakket doorgaans een stuk minder dan de gemiddelde koffer.

Ten tweede is het zitpakket een stuk lichter en bezwijkt het niet voor windweerstand. Waar de koffer rondfladdert tijdens die vurige ritten, zweet het zadel niet.

 

Framepakket

Het framepakket past precies op de driehoek van de rijder en is een klein maar nuttig product. Hij heeft niet veel capaciteit vanwege de kleine ruimte waarin hij past. Bovendien past hij vanwege de constructie niet universeel op de meeste fietsen.

Maar juist daar is het zo bijzonder. Het heeft geen invloed op het zwaartepunt van de fiets, ondanks dat hij zich op die plek bevindt. Het is ook redelijk geschikt voor het vervoeren van kleinere containers zoals flessen.

 

Laatste woorden

Wat is er beter dan alles in één tas te verpakken? Allerlei soorten tassen krijgen en hun gewichten dienovereenkomstig verdelen. Als je langere ritten gaat maken, heb je minimaal één van de bovengenoemde soorten nodig. Als uw ritten langer zijn, waarom krijgt u ze dan niet allemaal?

Luister er altijd eerst naar
Meld u aan voor onze nieuwsbrief en wees als eerste op de hoogte van onze speciale aanbiedingen, de nieuwste producten en al het Mokwheel-gerelateerde nieuws.
15 dagen retourneren
Hulp nodig? Wij zijn er voor jou
"Beter dan de beste" - Mokwheel