Beste elektrische instapfietsen 2024

deel dit verhaal:

De afgelopen jaren is de populariteit van elektrische fietsen aanzienlijk toegenomen, waarbij met name instapmodellen veel aandacht trekken. Deze innovatieve fietsen bieden een handige en toegankelijke manier om te pendelen, te sporten of gewoon van het buitenleven te genieten. Onder de verscheidenheid aan opties onderscheidt het merk Mokwheel zich als een betrouwbare fabrikant van hoogwaardige elektrische instapfietsen die inspelen op verschillende voorkeuren en behoeften.

Wat is een elektrische instapfiets?

Step-through elektrische fietsen, ook wel step-thru e-bikes genoemd, hebben een lage of afwezige bovenbuis, waardoor rijders gemakkelijk op en van de fiets kunnen stappen zonder hun been over het zadel te hoeven zwaaien. Dit ontwerp maakt ze bijzonder geschikt voor mensen die mobiliteitsproblemen hebben of gewoon de voorkeur geven aan een comfortabelere en toegankelijkere rijervaring. Bovendien bieden step-through e-bikes alle voordelen van traditionele elektrische fietsen, zoals trapondersteuning en milieuvriendelijk woon-werkverkeer.

 

Mokwheel Step-Through Elektrische Fietsen

Lichtgewicht elektrische instapfietsen: Asphalt ST/Mesa Lite ST 2.0

 

Asfalt ST

Mesa Lite ST 2.0

Prijs

€ 1.299

€ 1.099

Batterij

36V 14.7A

36V 14.7A

Motor

250W

250W

Gewicht

27.5Kg

26.5Kg

Afstand

45~65 KM

40~60 KM

Rem

TEKTRO HD-M275 Olierem

TEKTRO HD-M275 Olierem

Sensor

Koppel sensoren

Koppel sensoren

 

Motor

Beide modellen hebben een motor van 250 W, die voldoende vermogen levert voor woon-werkverkeer in de stad en gematigde offroad-avonturen.

Afstand

Asphalt ST: Eén keer opladen is voldoende voor 45-65 KM, waardoor het ideaal is voor forenzen die lange afstanden afleggen zonder vaak op te laden.

Mesa Lite ST 2.0: Biedt een iets kortere actieradius van 40-60 km, nog steeds geschikt voor dagelijks woon-werkverkeer, maar moet mogelijk vaker worden opgeladen voor langere ritten.

Remsysteem

Beide modellen zijn voorzien van TEKTRO hydraulische remmen die superieure remprestaties en controle bieden, vooral in ongunstige weersomstandigheden.

Sensor Type

Beide modellen hebben een koppelsensor die responsieve trapondersteuning biedt die zich aanpast aan de intensiteit van de berijder tijdens het trappen.

Verende voorvork

Asphalt ST: De Asphalt ST is uitgerust met een flexibele en aanpasbare hydraulisch geveerde voorvork die oneffenheden gladstrijkt en de offroad-capaciteiten verbetert.

Mesa Lite ST 2.0: Met een traditionele stijve vork is hij bijzonder geschikt voor het rijden op vlakke, hobbelvrije wegen.

 

Instap-e-bikes met dikke banden: Basalt ST/Scoria

 

Basalt ST

Scoria

Prijs

€2.199,00

€1.799,00

Batterij

48V 19.6A

48V 19.6A

Motor

250W

250W

Afstand

65 - 85 KM

65 - 85 KM

Aanbevolen rijdershoogte

165 - 200 cm

155 - 189 cm

Rem

TEKTRO HD-M275 Olierem

TEKTRO HD-M275 Olierem

Sensor

Koppel sensoren

Koppel sensoren



Prijs

Basalt ST: Met een prijs van € 2199 positioneert de Basalt ST zich als een premium optie, met robuuste prestaties en gespecialiseerde componenten voor avontuurlijk off-road rijden.

Scoria: Met een prijs van € 1799 is de Scoria een uitstekende keuze voor wie op zoek is naar krachtige offroad-functies en comfort dankzij het lowrider cruiser-ontwerp.

Batterij en bereik

Beide modellen zijn uitgerust met een grotere 19,6 Ah-batterij en bieden een groter bereik van 65 tot 85 KM per lading, ideaal voor langeafstandsritten.

Motor

Beide modellen zijn voorzien van een motor van 250 W die zorgt voor een soepele acceleratie en efficiënte prestaties op verschillende terreinen.

Remsysteem

Beide modellen zijn uitgerust met TEKTRO hydraulische remmen, die zorgen voor responsieve remprestaties en verbeterde controle, wat cruciaal is voor het navigeren op uitdagend terrein.

Aanbevolen rijdersmaat

De Scoria is geschikt voor ruiters met een lengte van 155cm-189cm en heeft de voorkeur voor dames en heren van gemiddelde lengte. De Basalt ST daarentegen kan met zijn krachtige en robuuste frameontwerp voldoen aan de behoeften van relatief lange rijders (165 cm-200 cm).

 

Hoe kies je de juiste elektrische step-through?

Het kiezen van de juiste elektrische instapfiets hangt af van individuele voorkeuren, beoogd gebruik en budgetbeperkingen. Bestuurders moeten rekening houden met factoren zoals de gewenste actieradius, het laadvermogen, de rijomgeving en persoonlijke comfortvoorkeuren voordat ze een beslissing nemen. Bovendien kan het evalueren van de kosteneffectiviteit en beschikbare functies van elk model helpen om de keuzes te beperken en de perfecte pasvorm te vinden.

Houd rekening met de rijomgeving

Beoordeel waar u voornamelijk met uw elektrische fiets gaat rijden. Als je voornamelijk op gladde stadswegen rijdt, kan een fiets met smallere banden en lagere vering voldoende zijn. Als u echter off-road of op ruw terrein rijdt, kies dan voor een model met dikke banden en stevige vering voor meer stabiliteit en comfort.

Evalueer het bereik en de batterijcapaciteit

Bepaal de afstand die je wilt afleggen op een enkele lading en kies een fiets met een batterijcapaciteit en actieradius die bij je past. Voor langere woon-werkverkeer of langere ritten moeten modellen met grotere batterijen en een grotere actieradius prioriteit krijgen om te voorkomen dat ze tijdens het rijden zonder stroom komen te zitten.

Laadvermogen

Houd rekening met het draagvermogen van de elektrische fiets, vooral als u van plan bent vracht te vervoeren of vaak accessoires zoals bagagedragers en manden te gebruiken. Zorg ervoor dat de fiets uw gewicht en eventuele extra lading die u vervoert kan dragen.

Onderzoek en vergelijking

Doe grondig onderzoek naar verschillende instapmodellen elektrische fietsen, lees recensies en vergelijk specificaties en functies. Zoek naar modellen die de beste combinatie van prestaties, duurzaamheid en waarde bieden.

Door deze factoren zorgvuldig af te wegen en grondig onderzoek te doen, kunt u de perfecte elektrische instapfiets kiezen die past bij uw specifieke behoeften, voorkeuren en budgetbeperkingen.

Waarom we Mokwheel Step-Through elektrische fietsen aanbevelen

Uitstekende prestaties

Mokwheel step-through elektrische fietsen bieden een soepele en krachtige rit dankzij hun geavanceerde elektromotortechnologie en hoogwaardige componenten.

Betaalbaarheid

Een van de opvallende kenmerken van Mokwheel-fietsen is hun betaalbaarheid. Ondanks eersteklas prestaties en functies, zijn Mokwheel elektrische fietsen scherp geprijsd, waardoor ze toegankelijk zijn voor een breed scala aan rijders. Deze betaalbaarheid zorgt ervoor dat u een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding krijgt zonder in te boeten aan kwaliteit.

Betrouwbaarheid

Mokwheel staat voor betrouwbaarheid. Deze fietsen zijn gebouwd om lang mee te gaan, met stevige frames en onderdelen die bestand zijn tegen dagelijks gebruik en verschillende weersomstandigheden. Of je nu een casual rijder bent of een dagelijkse forens, je kunt elke keer dat je rijdt vertrouwen op de elektrische fietsen van Mokwheel.

Breed scala aan modellen

Mokwheel begrijpt dat elke rijder unieke voorkeuren en behoeften heeft. Als zodanig bieden ze een breed scala aan modellen die geschikt zijn voor rijders van alle niveaus en rijstijlen. Of je nu de voorkeur geeft aan een compact en lichtgewicht ontwerp voor gemakkelijke manoeuvreerbaarheid of een steviger en veelzijdiger model, Mokwheel heeft voor elk wat wils.

Klantentevredenheid

Mokwheel streeft ernaar om in alle opzichten klanttevredenheid te garanderen. Vanaf het moment van aankoop kunt u rekenen op uitstekende service en ondersteuning. De winteropwarmverkoop van Mokwheel biedt nog meer waar voor uw geld, terwijl hun uitgebreide pre-sale en post-sale services, waaronder een garantie van 2 jaar, een proefperiode van 15 dagen en gratis verzending, u gemoedsrust geven dat u gedekt bent in geval van problemen.

Over het algemeen onderscheiden Mokwheel elektrische instapfietsen zich door hun onverslaanbare combinatie van prestaties, betaalbaarheid, betrouwbaarheid en klanttevredenheid, waardoor ze een uitstekende keuze zijn voor rijders die op zoek zijn naar een hoogwaardige elektrische fietservaring.

 

Resultaat

Kortom, elektrische instapfietsen zijn een handige en toegankelijke optie voor rijders die op zoek zijn naar een comfortabele en plezierige fietservaring. Met het indrukwekkende assortiment step-through e-bikes van Mokwheel kunnen rijders vol vertrouwen aan spannende woon-werkverkeer beginnen, wetende dat ze een betrouwbaar en efficiënt vervoermiddel hebben. Geniet van de vrijheid van langeafstandsverkenning en maak je klaar om het plezier van het rijden op Mokwheel te ervaren.

De Mokwheel Sale biedt exclusieve kortingen op e-bikes en essentiële accessoires. Schiet op, voor een beperkte tijd!

Luister er altijd eerst naar
Meld u aan voor onze nieuwsbrief en wees als eerste op de hoogte van onze speciale aanbiedingen, de nieuwste producten en al het Mokwheel-gerelateerde nieuws.
15 dagen retourneren
Hulp nodig? Wij zijn er voor jou
"Beter dan de beste" - Mokwheel