Beste Mokwheel langeafstands-E-bikes 2024

deel dit verhaal:

Niemand wil halverwege de rit met een lege accu blijven zitten, vooral niet als je haast hebt om naar je werk te gaan of door het verkeer te manoeuvreren. Naast de snelheid is een andere cruciale factor voor elke bestuurder daarom hoe ver een elektrische fiets kan rijden op één enkele lading.


Bij Mokwheel bieden we een reeks uitzonderlijke langeafstands-fat-tire-elektrische fietsen aan, met name de modellen Obsidian, Basalt, Basalt ST en Scoria, die zijn ontworpen om uw rijervaring te verbeteren. Of het nu gaat om een ​​winkeluitstapje, een weekendavontuur of een bezoek aan een vriend, Mokwheel's langeafstands-elektrische fietsen voor volwassenen zorgen ervoor dat u niet beperkt bent en een hoge actieradius hebben.


Het gaat erom uw reis met één lading te verlengen, en Mokwheel E-bikes blinken uit in het bieden van de benodigde afstand voor een aangenamere rit. Maar wat maakt ze zo bijzonder?


Om de beste elektrische fiets met een lange actieradius voor uw behoeften te vinden, duik in en ontdek onze aanbevolen modellen.


Mokwheel's langeafstands-elektrische fietsen

Onze langeafstands-E-bikes zijn uitgerust met verschillende geavanceerde functies die aan verschillende rijvoorkeuren voldoen en u in staat stellen om langere afstanden af te leggen. Hier is een vergelijkingstabel die de verschillende specificaties, functies en waarden van elk model gedetailleerd beschrijft en ze onderscheidt van de massa.


Functie

Obsidian

Basalt

Basalt ST

Scoria

Accu

48V 19.6Ah

48V19.6Ah

48V19.6Ah

48V 19.6Ah

Motor

250W

250W

250W

250W

Kilometerstand

65-85 KM

65-85 KM

65-85 KM

65-85 KM

Remmen

TEKTRO HD-M275 olierem

TEKTRO HD-M275 olierem

TEKTRO HD-M275 olierem

TEKTRO HD-M275 olierem

Power Station

Yes

Yes

Yes

Yes

Laadvermogen

180KG

180KG

160KG

160KG

Snelheid

25 mph

25 mph

25 mph

25 mph

Sensoren

Koppelsensoren

Koppelsensoren

Koppelsensoren

Koppelsensoren

Monitor

LED 

LED 

LED 

LED 

Banden

26 x 4.0 inches

26 x 4.0 inches

26 x 4.0 inches

20 x 4.0 inches

Derailleur

Shimano 8-Snelheid

Shimano 7-Snelheid

Shimano 7-Snelheid

Shimano 7-Snelheid

Prijs

€2,199

€1,999

€1,999

€1,899


Uit de vergelijkingstabel blijkt duidelijk dat de Fat-Tire E-bikes van Mokwheel met lange afstand een aantal indrukwekkende functies hebben die ze ideaal maken voor lange afstanden. Met indrukwekkende batterijprestaties en motor zorgen deze E-bikes voor een lange levensduur en kunnen ze, afhankelijk van de modus en het terrein, tot 65-85 KM rijden met één enkele lading.

Een van de opmerkelijkste kenmerken is de Power Station-technologie, een 1000W-omvormer waarmee u uw telefoon, tablet of andere apparaten op elk moment kunt opladen. Het beste is dat het tegelijkertijd met meerdere apparaten verbonden kan zijn en compatibel is met zonnepanelen, wat ervoor zorgt dat u tijdens uw rit over onuitputtelijke energie beschikt. Dit is een geweldige functie voor rijders die in contact willen blijven en een betrouwbare en consistente prestatie tijdens hun reis willen garanderen.

Een andere functie die de Fat-Tire E-bikes van Mokwheel met lange afstand onderscheidt, is hun koppelsensor systeem. Deze functie verbetert de rijervaring door een natuurlijker en responsiever gevoel te geven en de algehele reikwijdte te vergroten.


Wat is de beste langeafstands-elektrische mountainbike?

Het kiezen van de ideale langeafstands-elektrische mountainbike vereist het overwegen van specifieke kenmerken die aansluiten bij individuele behoeften. Van batterijcapaciteit, motorvermogen, gewicht, terrein, rijstijl tot koppelsensoren, elk element draagt bij aan de totale ervaring.

Bij Mokwheel zorgt ons diverse assortiment ervoor dat er een E-bike is die aansluit bij uw voorkeuren en budget. Onze modellen Mokwheel Obsidian, Basalt, Basalt ST en Scoria blijven de beste keuze voor rijders die op zoek zijn naar de beste langeafstands-elektrische mountainbike.

Bekend om hun prestaties, duurzaamheid en grote actieradius, garanderen al deze langeafstands-elektrische mountainbikes betrouwbare transportmogelijkheden voor onze rijders.


Waarom kiezen voor de langeafstands-elektrische fietsen van Mokwheel?

Mokwheels langeafstands-elektrische fietsen bieden een uniek kenmerk dat geen enkel ander elektrisch fiets heeft: een stroomstation. Deze 1000W-omvormer stelt u in staat om uw apparaten tijdens het rijden of op elk moment op te laden en biedt ononderbroken energie.


Sluit hem eenvoudig aan op zonnepanelen en u heeft een onuitputtelijke stroombron. De meerdere interfaces maken gelijktijdige verbindingen met verschillende apparaten mogelijk om aan uw diverse behoeften te voldoen.


Mokwheel biedt ook een garantie van 2 jaar en gratis verzending. Mokwheel garandeert uitstekende voor- en nazorg. Dit betekent dat u met een gerust hart en vol vertrouwen een Mokwheel langeafstands-elektrische fiets kunt kopen, omdat de fiets gedekt is door een uitgebreide en royale garantie.


Conclusie

Bij Mokwheel stelt onze diverse collectie van langeafstands-elektrische fietsen rijders in staat om grenzeloze avonturen te beleven, paden te bedwingen en de vrijheid van verkenning te genieten.

Of u nu bergachtig terrein beklimt of door stadswegen glijdt, onze langeafstands-e-bikes zoals de Basalt, Basalt ST, Obsidian en Scoria dienen als uw toegangspoort tot buitengewone ervaringen. Ontdek ons assortiment, kies het model dat bij uw rij-ambities past en maak u klaar om de wereld van langeafstandverkenningen in te duiken.Mokwheel heeft nu verschillende aanbiedingen, zodat u gemakkelijker uw droom langeafstands-elektrische fiets kunt bemachtigen. Koop nu en profiteer van deze unieke aanbiedingen!

Luister er altijd eerst naar
Meld u aan voor onze nieuwsbrief en wees als eerste op de hoogte van onze speciale aanbiedingen, de nieuwste producten en al het Mokwheel-gerelateerde nieuws.
15 dagen retourneren
Hulp nodig? Wij zijn er voor jou
"Beter dan de beste" - Mokwheel