Nieuwe gebruikershandleiding
Bedankt dat je voor Mokwheel-fietsen hebt gekozen! Bekijk om te beginnen onze veiligheidsvideo hieronder voor enkele tips voor een veilige rit. Klik vervolgens op een kopje hieronder voor meer informatie over het gebruik en plezier van uw fiets! Selecteer hieronder het model:
Sleutelfunctie

De posities en combinaties van toetsen zijn als volgt:

De toetsbediening omvat het kort indrukken, ingedrukt houden en ingedrukt houden van een combinatie van toetsen. Kort indrukken wordt gebruikt voor snelle/frequente aanpassing van de instellingen, details worden hieronder beschreven.
Zet aan / uit
Houd ingedrukt om de Ebike aan/uit te zetten.
Functie
Druk op" " om het versnellingsniveau te schakelen tijdens het rijden op de Ebike. Houd de knop ingedrukt sleutel, hij gaat naar de cruisemodus van 6 km/u. Puur elektrische rijmodus, lang indrukken , zal naar de cruisemodus met vaste snelheid gaan.
Hoorn sleutel
Druk op de claxontoets terwijl de Ebike is ingeschakeld (er klinkt een claxon).
Koplamp
Druk op de koplamptoets om de koplamp in te schakelen terwijl de Ebike ingeschakeld is. Druk nogmaals op de toets om de koplamp uit te schakelen.
Instellingen
Houd de knop ingedrukt + -toets om gedurende 5 seconden naar het secundaire menu te gaan en vervolgens terug te keren naar de primaire menumodus Secundaire menuweergave-interface geeft inhoud weer.
a. Weergavesnelheid: (gemiddelde snelheid AVG, maximale snelheid MAX)
b. Totale kilometerstand (ODO) en huidige enkele kilometerstand (TRIP) weergeven
LCD-kilometertellerweergave

Weergavefunctie Snelheid, bekrachtigd versnellingsniveau, batterijvermogen, totaal aantal kilometers, kilometerstand enkele rit, enkele rijtijd, foutcode. Beschrijving van de inhoud van het display Alle weergegeven inhoud (verschijnt binnen 1 seconde na het inschakelen van Ebikes) Houd MODE ingedrukt om in te schakelen op de fiets.

Weergave batterijvermogen A/B Weergave van enkel en dubbel batterijniveau A/B Single and double battery level display

Bekrachtigd systeem. 0-5 versnellingsniveaus. Over het algemeen zijn er derde versnellingen en vijfde versnellingen waaruit u kunt kiezen

Snelheidsweergave. Huidige snelheid. En wanneer de snelheidsbalk meer dan halverwege is, schakelt de fiets over van Eco-modus naar Power-modus.

Ebike-versnellingsmodus: Duwhulpmodus (Houd de toets Omlaag ingedrukt om de cruisemodus van 6 km/u te openen), Cruisemodus (Houd de toets 2 seconden ingedrukt om de cruisemodus te openen bij puur elektrisch rijden).

Weergave van ritinformatie Weergave van enkele kilometers (TRIP) en weergave van de rittijd (TIME).

Multifunctioneel display Voorkoplamp en achterlichtdisplay; Type-C-uitgangsdisplay

Weergave batterijvermogen A/B Weergave van enkel en dubbel batterijniveau A/B Single and double battery level display

Bekrachtigd systeem. 0-5 versnellingsniveaus. Over het algemeen zijn er derde versnellingen en vijfde versnellingen waaruit u kunt kiezen

Snelheidsweergave. Huidige snelheid. En wanneer de snelheidsbalk meer dan halverwege is, schakelt de fiets over van Eco-modus naar Power-modus.

Ebike-versnellingsmodus: Duwhulpmodus (Houd de toets Omlaag ingedrukt om de cruisemodus van 6 km/u te openen), Cruisemodus (Houd de toets 2 seconden ingedrukt om de cruisemodus te openen bij puur elektrisch rijden).

Weergave van ritinformatie Weergave van enkele kilometers (TRIP) en weergave van de rittijd (TIME).

Multifunctioneel display Voorkoplamp en achterlichtdisplay; Type-C-uitgangsdisplay

Parameterinstellingen

Houd beide ingedrukt + om naar de parameterinstelling te gaan page.
Druk kort in het submenu Instellingen or om de waarde/eenheid aan te passen. Na wijziging knippert de parameter.

Na bevestiging van de ingestelde parameter:

1. Selecteer het huidige instellingsitem enkele druk om de parameterwaardeset in te voeren. Nadat de parameterwaarde is ingesteld, drukt u één keer op om te bevestigen dat de huidige instelling voltooid is. Vervolgens keert het automatisch terug naar de vorige interface.

2. Druk de om de instelling te verlaten en de parameters op te slaan. Als de knop niet wordt ingedrukt, wordt het automatisch afgesloten en worden de gewijzigde parameters na 10 seconden opgeslagen.

Let op: sommige weergegeven inhoud van het product dat u van MokWheel ontvangt, kan vanwege productupgrades afwijken van de handleiding, maar dit heeft geen invloed op uw gebruik van het product.

Veiligheidsinstructies

Controleer de topsnelheid, het gaspedaalgebruik en de leeftijd waarop u rijdt met uw lokale wet- en regelgeving voor e-bikes.

1. Controleer vóór het eerste gebruik of de Ebike goed bij u past. U kunt de controle verliezen of vallen als uw Ebike te groot of te klein is.
2. Zorg ervoor dat uw Ebike vóór gebruik correct is vastgedraaid en ingesteld en voer regelmatig controles uit. Het niet bevestigen van de juiste installatiecompatibiliteit, de juiste werking of het juiste onderhoud van een onderdeel of accessoire kan leiden tot ernstig letsel of de dood.
3. Draag altijd een helm. Helmen verminderen het aantal hoofdletsels aanzienlijk. Draag altijd een helm die voldoet aan de nationale wetten wanneer u op uw MokWheel Ebike rijdt. Het niet dragen van een helm tijdens het rijden kan leiden tot ernstig letsel of de dood. Neem contact op met uw lokale autoriteiten voor de vereisten in uw gemeenschap.
4. Maak jezelf beter zichtbaar door fel reflecterende kleding te dragen. Houd uw reflectoren schoon en goed uitgelijnd. Gebruik hoofd- en achterlichten bij weinig licht. Draag stevige schoenen en oogbescherming. Controleer ook uw staatswetten met betrekking tot andere beschermende uitrusting die mogelijk vereist is tijdens het rijden op uw MokWheel Ebike.
5. Omdat e-bikes zwaarder en sneller zijn dan gewone fietsen, moet je extra voorzichtig en voorzichtig zijn tijdens het fietsen.
6. Rijd binnen uw grenzen. Doe het rustig aan totdat u bekend bent met de rijomstandigheden, aangezien de tractie aanzienlijk kan worden verminderd en de remmen minder effectief worden. Rijd nooit sneller dan de omstandigheden rechtvaardigen of boven uw rijvaardigheid. Houd er rekening mee dat alcohol, drugs, vermoeidheid en onoplettendheid uw vermogen om een ​​goed oordeel te vormen en veilig te rijden aanzienlijk kunnen verminderen.
7. Houd uw e-bike in veilige staat. Voor uw veiligheid en plezier, en om een ​​lange levensduur van uw MokWheel E-Bike te garanderen, dient u uw E-Bike regelmatig te inspecteren en te onderhouden. Volg de inspectie- en onderhoudsrichtlijnen in deze handleiding. Controleer kritische veiligheidsuitrusting vóór elke rit.
8. Zorg ervoor dat de handvatten niet beschadigd zijn en correct zijn geïnstalleerd. Losse of beschadigde handgrepen kunnen ertoe leiden dat u de controle verliest en valt.
9. Controleer vóór elke rit de werking van de remonderdrukkerschakelaar. Het remsysteem is uitgerust met een onderdrukker die de stroom naar de motor uitschakelt wanneer de rem wordt ingeschakeld. Controleer de juiste werking van de remschakelaar voordat u op de Ebike gaat rijden.
10. U moet vóór gebruik de werking van het draaiende gaspedaal en de pedaalboostsensor begrijpen en uw volledige aandacht besteden aan het rijden met een snelheid die geschikt is voor het gebruiksgebied en het gebruikerservaringsniveau tijdens het gebruik. Gebruik altijd het laagste ondersteuningsniveau totdat u tevreden bent met de fiets en het vertrouwen heeft om de kracht onder controle te houden.
11. Als u uw batterij niet op de juiste manier oplaadt, opslaat of gebruikt, vervalt de garantie en kunnen gevaarlijke situaties ontstaan.
12. Wees extra voorzichtig tijdens het rijden in natte omstandigheden. Voeten of handen kunnen in een vochtige omgeving uitglijden en vallen, wat de dood of ernstig letsel als gevolg van de val tot gevolg kan hebben.
13. Na elk incident moet u ervan uitgaan dat het onveilig is om met uw Ebike te rijden totdat u een gecertificeerde Ebike-monteur raadpleegt voor een uitgebreide inspectie.
14. Ebike en Ebike-onderdelen hebben beperkingen op het gebied van sterkte en integriteit en extreme ritten mogen niet worden uitgevoerd, anders riskeer je de componenten te beschadigen of ernstig gewond te raken of te overlijden.
15. Het deelnemen aan extreme ritten is uiterst gevaarlijk en moet worden vermeden. Hoewel in veel artikelen en advertenties extreem rijden wordt afgebeeld, wordt dit niet aanbevolen of toegestaan, en kun je ernstig gewond raken of overlijden als je extreem rijdt.
16. Off-road rijden vereist veel aandacht en specifieke vaardigheden en brengt variabele omstandigheden en gevaren met zich mee die daarmee gepaard gaan. Draag geschikte veiligheidsuitrusting en rijd niet alleen in afgelegen gebieden. Controleer de lokale regels en voorschriften of off-road rijden is toegestaan.
17. Gebruik dit product niet met standaard fietskarren, standaards of fietsenrekken. Neem contact op met MokWheel om te controleren of uw uitrusting met de Ebike werkt. Eventuele wijzigingen na de verkoop aan uw MokWheel Ebike die niet uitdrukkelijk zijn goedgekeurd door MokWheel, kunnen de garantie ongeldig maken en een onveilige rijervaring veroorzaken.
18. Het is uw verantwoordelijkheid om vertrouwd te raken met de wetten en vereisten met betrekking tot de bediening van dit product in de gebieden waar u rijdt.
19. Zorg ervoor dat u alle instructies en veiligheidsmededelingen/waarschuwingen begrijpt.

Safety Checklist

LET OP: Vóór elke rit is het belangrijk om de volgende veiligheidscontroles uit te voeren.

Gratis retourneren, geen vragen gesteld

Kom meer te weten

Hulp nodig? Wij zijn er voor jou

Lees artikel

"Beter dan de beste" -The Verge

Lees artikel