Mokwheel Obsidian voorstellen: Jouw ultieme Softail Volledig Geveerde Elektrische Fiets

deel dit verhaal:

Obsidian, de nieuwste soft-tail e-bike toevoeging aan Mokwheel. Het is uitgegroeid tot een game-changer, die de aandacht trekt van stadsforensen, e-bike liefhebbers, reizigers, RV'ers en avonturiers.

 

 

Deze elektrische fatbike heeft enkele opmerkelijke voordelen, waaronder zijn soft-tail ontwerp, krachtstations technologie, elektrische accessoires, 180 kg capaciteit, 250W motor, grote vette banden en nog veel meer uitzonderlijke kenmerken. Dit maakt de Obsidian een krachtigere, veelzijdigere, handigere en efficiëntere all-terrain e-bike dan andere fatbike elektrische fietsen.

Kortom, de Obsidian is gebouwd om elk terrein te veroveren met meer stabiliteit en controle en biedt de beste rijervaring die diverse behoeften kan vervullen.

Benieuwd naar meer informatie over deze revolutionaire e-bike?

Laten we de uitzonderlijke kenmerken, specificaties van Obsidian ontdekken en waarom het uw eerste keuze zou moeten zijn.

 

Opmerkelijk specificaties van de Mokwheel Obsidian:

De Obsidian zit boordevol indrukwekkende specificaties die het tot een uitblinker maken in de wereld van aangepaste elektrische fietsen. Hier is een snelle blik op wat het tot een winnaar maakt:

 

Specificatie Kenmerk
Soft-Tail Design Ja
Capaciteiten Power Station
Motor 250W Stille Borstelloze Motor
Afstand 65-85 mijl op één lading
Banden 26x4.0" dikke banden
Laadvermogen 180KG
Kleuropties Zwart en Rood, Woestijn Camouflage

 

Nu gaan we dieper in op de details:

Power Station: Opladen onderweg

Het hoogtepunt van de Obsidian is ongetwijfeld zijn krachtstation voor het opladen van apparaten. Dit betekent dat je met de omvormer en de opvouwbare zonnepaneel die zware krachtstations niet meer hoeft mee te nemen als je onderweg bent, omdat het je in staat stelt om je apparaten zoals smartphones, tablets, verlichting, gereedschap, kleine apparaten of andere elektronische apparaten onderweg op te laden.

 

Een soepele rit met volledige vering

De Obsidian is uitgerust met een flexibel instelbaar voorvork veringssysteem van 130 millimeter, waardoor uw elektrische fiets meer controle en veelzijdigheid biedt.Het stelt je in staat om de prestaties van je rit aan te passen aan je voorkeur en terrein en zorgt voor een soepele en comfortabele rit, zelfs op ruw terrein. Dit maakt het de perfecte e-bike voor off-road prestaties en het verkennen van nieuwe plaatsen.

 

Nauwkeurigheid en kracht: Koppelsensor

De koppelsensor van 65 Nm van de Obsidian zorgt voor een natuurlijke en intuïtieve rijervaring. Het meet de kracht die je in de pedalen zet en past de motorvermogen dienovereenkomstig aan om je rij-inspanning aan te vullen. Hierdoor kun je gemakkelijk heuvels beklimmen en uitdagend terrein aanpakken.

 

Een diepere blik op de basispecificaties van de Obsidian:

Motor: De 250W Stille Borstelloze Achterwielmotor biedt voldoende vermogen en een snelheid tot 25 km/u, zodat je moeiteloos heuvels kunt beklimmen en kunt genieten van een soepele, consistente rit.
Actieradius: De Obsidian biedt een indrukwekkend bereik van 65-85 mijl per lading. Dit maakt het ideaal voor lange woon-werkverkeer, weekendritten en kampeertrips.
Batterij: Met het 48V 19.6Ah Lithium-Ion batterijsysteem biedt de Obsidian betrouwbaarheid en levensduur, zodat je niet vast komt te zitten. Bovendien voorkomt het geavanceerde batterijbeheersysteem overladen en te ver ontladen om de levensduur van de batterij te verlengen.
Derailleur: De Obsidian is uitgerust met een Shimano 8 derailleur. Dit zorgt voor nauwkeurig en soepel schakelen en stelt je in staat om het aan te passen om de juiste versnelling of snelheid te vinden voor elk terrein.
Hydraulische Schijfrem: Hij maakt gebruik van de TEKTRO HD-M275 hydraulische schijfrem die indrukwekkende stabiliteit, minimale reactiekracht en een uitstekende veiligheidsfactor biedt.

 

Het maken van het rijden moeiteloos: De gebruikersgerichte elementen van de Obsidian

Dikke Banden: De Chaoyang 26x4.0" lekbestendige dikke banden bieden uitzonderlijke grip en stabiliteit op alle terreinen, van stadsstraten tot off-road paden.
Laadvermogen: Met een ruime vrachtruimte en een laadvermogen van 180 KG kun je je spullen, boodschappen of kampeeruitrusting zonder gedoe meenemen.
LED Kleurendisplay: Het intuïtieve kleuren-LED-display biedt alle informatie en aanpassingen die je nodig hebt, inclusief snelheid, batterijniveau, afgelegde afstand en meer.
Schokdemper: Mokwheel heeft deze elektrische fiets ontworpen met schokdemping door de lichtgewicht Air Rear Shock op te nemen. Het biedt een soepele reis en verlicht je last, zodat je optimaal kunt genieten van je off-road avonturen.

 

Conclusie

De Mokwheel Obsidian is een baanbrekende soft-tail e-bike met comfortabel zadel die innovatieve kenmerken, indrukwekkende specificaties en een toewijding aan het comfort van de rijder combineert. Wanneer je voor de Obsidian kiest, investeer je niet alleen in een e-bike; je investeert in een uitzonderlijke rijervaring.
We raden de Mokwheel Obsidian aan aan avontuurlijke enthousiastelingen en iedereen die op zoek is naar een betrouwbare, rijk uitgeruste e-bike voor hun reizen. Het is een fiets die zich aanpast aan je levensstijl en van elke rit een gedenkwaardige ervaring maakt. Ontdek hier de exclusieve, tijdelijke aanbiedingen van Mokwheel!
Luister er altijd eerst naar
Meld u aan voor onze nieuwsbrief en wees als eerste op de hoogte van onze speciale aanbiedingen, de nieuwste producten en al het Mokwheel-gerelateerde nieuws.
15 dagen retourneren
Hulp nodig? Wij zijn er voor jou
"Beter dan de beste" - Mokwheel