Mokwheel Basalt: de elektrische fietsoplossing

deel dit verhaal:

De Mokwheel Basalt elektrische fiets is een revolutionair nieuw product in de elektrische fietsenindustrie, aangezien het 's werelds eerste elektrische fiets voor alle terreinen is. Hij is uitgerust met dikke banden van 26 bij 4 inch die alle terreinen aankunnen, inclusief gras, vuil, modder en sneeuw. De verstelbare hydraulische voorvork met 110 mm veerweg en de TEKTRO HD-E350 hydraulische schijfrem helpen zijn prestaties bij het navigeren door het terrein. Met een frame van 6061 aluminiumlegering dat een laadvermogen van 400 kg kan dragen, kan de motor van 750 W een topsnelheid van 45 km/u bereiken. Wat het onderscheidt, is dat het beschikt over geïntegreerde technologie die het opladen van apparaten mogelijk maakt met behulp van een unieke omvormer met oplaadmogelijkheid voor zonne-energie. Als robuuste elektrische fiets lost de Basalt verschillende problemen op waar de meeste elektrische fietsen in het verleden mee te maken hebben gehad, waardoor het de #1 keuze is voor rijders met een verscheidenheid aan veeleisende behoeften.

Mokwheel Basalt: The Electric Bike Solution

Een van de grootste problemen waarmee elektrische fietsen in het verleden te maken hebben gehad, is hun beperkte actieradius. De meeste elektrische fietsen kunnen slechts een bepaalde afstand afleggen voordat ze moeten worden opgeladen, waardoor ze niet ideaal zijn voor lange woon-werkverkeer of lange ritten. De Basalt lost dit probleem op door een bereik van maximaal 130 kilometer te bieden op één acculading. Dit is te danken aan de krachtige Samsung cell-lithium-ionbatterij, die een capaciteit heeft van 19,6 Ah. Dit betekent dat rijders verder kunnen reizen met één acculading, waardoor de fiets een meer praktische optie wordt voor degenen die langere afstanden moeten afleggen.

Een ander probleem waarmee veel elektrische fietsen te maken hebben, is hun gebrek aan vermogen. Veel e-bikes hebben een te laag vermogen, waardoor ze niet ideaal zijn voor rijders die heuvels op of door ruw terrein moeten reizen. De Basalt lost dit probleem op door een krachtige motor van 750 W aan te bieden, die rijders voldoende kracht biedt om zelfs de steilste heuvels aan te kunnen. De motor is ook stil en efficiënt, waardoor de elektrische fiets een aangenamere en praktischere optie wordt voor fietsers. Combineer de motor met de nieuwe koppelsensorfunctie en je hebt een elektrische fiets die zeer responsief en intuïtief is, vooral op heuvels.

Een nog groter probleem voor veel elektrische fietsen is de brandveiligheid, omdat hun batterijen overladen kunnen worden en brand kunnen veroorzaken. De Basalt neemt dit probleem weg met zijn Samsung-lithium-ionbatterijen die zijn uitgerust met een Battery Management System (BMS) van Texas Instruments. Het BMS zorgt ervoor dat de accu niet overlaadt, zelfs niet als deze 24/7 aangesloten blijft, omdat de stroom wordt uitgeschakeld zodra de accu volledig is opgeladen. Het voorkomt ook dat de batterij leegraakt, wat de levensduur van de batterij verlengt.

Ook de hoge kosten zijn een groot probleem. Elektrische fietsen kunnen erg duur zijn, vooral als ze onderdelen van hoge kwaliteit hebben, waardoor ze niet ideaal zijn voor rijders met een beperkt budget. De Basalt biedt een hoogwaardige, veelzijdige e-bike tegen een betaalbare prijs. Dit maakt het een meer toegankelijke optie voor rijders die de voordelen van een elektrische fiets willen, zonder veel geld uit te geven. Wie houdt daar niet van?

Ten slotte hebben alle e-bikes beperkte mogelijkheden, terwijl de Basalt de mogelijkheid heeft van een Power Station dat als stroomback-up dient. Dit maakt rijders mogelijk die camperen/kamperen, vissen, jagen en al diegenen die langer van het buitenleven genieten dan degenen met andere elektrische fietsen.

Kortom, de Mokwheel Basalt elektrische fiets is een revolutionair nieuw product in de elektrische fietsenindustrie. Het lost verschillende problemen op waarmee de meeste e-bikes in het verleden te maken hebben gehad, waaronder een beperkt bereik, gebrek aan vermogen, brandveiligheid, hoge kosten en beperkte mogelijkheden. Door een bereik van maximaal 130 km op één acculading, een krachtige motor van 750 W, een batterijbeheersysteem van Texas Instruments, een betaalbare prijs en Power Station-mogelijkheden, is de Mokwheel Basalt elektrische fiets de oplossing voor verschillende problemen die de meeste e-bikes tegenkomen. waar fietsen in het verleden mee te maken hebben gehad, waardoor het de nummer 1 keuze is voor rijders met uiteenlopende veeleisende behoeften. We kunnen de elektrische fiets misschien niet opnieuw uitvinden, maar Mokwheel heeft hem zeker opnieuw gedefinieerd met de Basalt.

Luister er altijd eerst naar
Meld u aan voor onze nieuwsbrief en wees als eerste op de hoogte van onze speciale aanbiedingen, de nieuwste producten en al het Mokwheel-gerelateerde nieuws.
15 dagen retourneren
Hulp nodig? Wij zijn er voor jou
"Beter dan de beste" - Mokwheel