Mokwheel e-Bikes, de duurzame weg

deel dit verhaal:

Mokwheel e-bikes zijn jouw stap in de toekomst van het wegvervoer. Of het nu gaat om een ​​korte rit naar je werk, vrienden zien of weekendfietsplannen, Mokwheel e-Bikes zijn er om je in stijl door verschillende terreinen te loodsen met duurzaamheid.

Omarm het duurzame woon-werkverkeer

Stel je een wereld voor waarin de wegen er rustig uitzien, zelfs als het verkeer voorbij raast. De gebruikelijke voertuigen met grote brandstof zijn er niet, maar snellere, niet-vervuilende en elegante voertuigen op batterijen, zoals Mokwheel e-bikes, kunnen de weg bedekken. In deze mix vormen Mokwheel e-bikes uw interstedelijke netwerk voor snelle woon-werkverkeer als voertuigen zonder CO2-uitstoot en helpen ze u moeiteloos duurzaam te worden.

Met Mokwheel kunt u uw woon-werkverkeer verbeteren, zelfs terwijl u uw boodschappenbagage draagt, en uw comfortabele woon-werkdromen tot leven brengen. Word onafhankelijk van het benauwde openbaar vervoer en het drukke verkeer met de technische en efficiënte Mokwheel e-Bikes die met trots in uw garage zullen staan ​​zonder uw portemonnee te belasten. En niet te vergeten: geen toekomstige brandstofbehoeften. Mokwheelen als niet-vervuiler in deze duurzame wereld kan jouw sterkste punt worden.De stedelijke glamour van Mokwheel

Dompel onder in het Mokwheel-gevoel met een rijdervriendelijk ontwerp dat je helpt een gevoel van eigenaarschap te ontwikkelen en een technologisch partnerschap te vormen voor luchtige en tijdige ritten. De werkdynamiek van de Mokweheel e-Bike zorgt ervoor dat u met een elegante rijhouding door de wegen in de buurt kunt ziften.

Mokwheel e-Bikes bieden de juiste cocktail aan rijervaringen. Met ontwerpen die geschikt zijn voor mensen in het lengtebereik van 1,80 tot 1,80 meter, wordt manoeuvreren voor veel verschillende rijders vanzelfsprekend. Een stevige maar lichtgewicht structuur van het Mokwheel stroomt mee terwijl hij rondduwt voor parkeren en opladen.

Het ontwerp van de Mokwheel e-Bike is overgenomen van de V-finish Diamond en Complete Diamond fietscarrosserieframes, waardoor een slank en sportief uiterlijk ontstaat, uitgerust met zwarte gestreepte batterijfittingen. Het 26” X 4” dikke en stevige bandenpaar heeft een robuuste basis met daarop elegante Velo-zitzadels om het zitcomfort te vergroten.

Mokwheels verjongen binnen slechts 6-9 uur na opladen met de US Standard 2.0A-oplader, waardoor ze op hun plek blijven wanneer ze de weg op gaan. Met een snelheid van 30 km/u scoren Mokwheel e-bikes 35 tot 60 mijl afstand met de kracht van een 48v 20Ah Samsung lithiumbatterij. Een M5 LCD-begeleiding zet de rijders ertoe aan zich een fijne cruise voor te stellen, waarbij het woon-werkverkeer met prestige wordt aangekleed.Mokwheel's mechanismen en nuances

Rijders worden snel slim met de werking van Mokwheel, omdat ze functies opmerken zoals gemakkelijk trappen, sturen en een soepele start-stop-start. Een goed vrijloopvermogen met de Shimano 7 Speed ​​zorgt ervoor dat de rijder een rijke rit krijgt.

Verstelbare zithoogtes tussen 28" tot 36,5" en een handig stuurbereik zorgen ervoor dat de rijder op comfortabele hellingen kan rusten, terwijl een voorvorkvering de armen van de rijder dempt voor vloeiend sturen. Een wielbasis van 46 inch zorgt vervolgens voor ergonomische nauwkeurigheid voor rijders, zelfs met hun bagage bij een maximale belasting van 400 lbs.

Binnenkort zullen alle Mokwheel e-bikes uitgerust zijn met 20 Ah-accu's, wat een voorsprong heeft op onze concurrenten. Denk dus niet twee keer na, maar versterk uw woon-werkverkeer in stijl met Mokwheel e-bikes!

Luister er altijd eerst naar
Meld u aan voor onze nieuwsbrief en wees als eerste op de hoogte van onze speciale aanbiedingen, de nieuwste producten en al het Mokwheel-gerelateerde nieuws.
15 dagen retourneren
Hulp nodig? Wij zijn er voor jou
"Beter dan de beste" - Mokwheel