Nieuwe technologie stijgt op Electrify Expo

deel dit verhaal:

De Electrify Expo, het grootste e-mobiliteitsfestival in Noord-Amerika, vindt plaats tot en met november 2022. Bezoekers krijgen exclusieve toegang tot nieuwe e-mobiliteitsvoertuigen, producten en technologie. Je kunt proberen elektrische voertuigen te besturen, op e-bikes, e-scooters en e-skateboards te rijden, en meer te weten te komen over de toekomst van mobiliteit. Populaire merken die aan het evenement deelnemen zijn Lexus, Porsche, BMW en nog veel meer grote bedrijven.

Het evenementenlocatieschema is als volgt:

Long Beach, Californië, 3-5 juni

Seattle, Washington, 23-24 juli

New York City, New York, 27-28 augustus

Miami, Florida, 8-9 oktober

Austin, Texas, 11-13 november

We waren aanwezig tijdens het eerste weekend van het evenement en willen verslag uitbrengen van een revolutionaire nieuwe technologie die we op deze show hebben gevonden. Dit is een epische alles-in-één e-bike geproduceerd door Mokwheel genaamd BASALT: 's werelds eerste power all-terrain e-bike-fusie die is geïntegreerd met power station-technologie. Dit innovatieve product heeft een geweldige functie die we nog nooit eerder hebben gezien op een e-bike. Het wordt geleverd met een unieke omvormer met zonne-oplaadmogelijkheid waarmee je je draagbare apparaten altijd en overal kunt opladen tijdens het rijden. Je hoeft je apparaten nooit meer zonder stroom te laten zitten bij het gebruik van deze e-bike, en er is geen noodzaak om zware en dure stroomstations mee te nemen als je gaat rijden.

Mokwheel BASALT maakt gebruik van hernieuwbare schone energie van de zon zonder geluid of onaangename dampen te produceren. Of je nu een e-bike gebruikt voor stadsvervoer, rijden langs paden en fietspaden, of rijden over ruig terrein, deze opkomende nieuwe technologie op de Electrify Expo is een must-see. De belangrijkste kenmerken van de Mokwheel BASALT zijn als volgt:

Een 750 W borstelloze motor en een 960 Wh batterij zorgen voor een uitgebreid reikwijdte van 85 mijl op één lading. Dit bereik is veel groter dan dat van de gemiddelde woon-werkverkeer e-bike, zodat je gemakkelijk een dagtocht kunt maken zonder de batterij opnieuw te hoeven opladen. De BASALT kan een snelheid bereiken van maximaal 28 mph, en de batterijcapaciteit en 1000 W piekvermogen stellen je in staat om je apparaten te allen tijde volledig opgeladen te houden.

Een slim batterijbeheersysteem dat de batterijstatus nauwlettend in de gaten houdt met meerdere beschermingsmechanismen om de veiligheid van je batterij te waarborgen door je te waarschuwen als er problemen ontstaan. Dit is belangrijk omdat je niet wilt dat de batterij plotseling defect raakt en je gestrand raakt.

Een verstelbare ophanging en twee 26-inch dikke banden bieden enorme grip en mechanische stabiliteit, waardoor rijders alle soorten moeilijk terrein kunnen navigeren. Ondanks deze high-tech functies is deze e-bike eenvoudig te bedienen en comfortabel om te rijden voor mensen van alle leeftijden. BASALT heeft ook een flexibele en aanpasbare hydraulische voorvork die je rit soepeler maakt en de off-road prestaties verbetert.

USB-C-poort en DC-uitvoerlaadpoorten die betrouwbare stroom kunnen leveren voor verschillende apparaten. Je kunt je laptop, iPhone of camera opladen terwijl je rijdt.

Een all-terrain e-bike met een gevoerde zitting voor maximaal comfort. Verbeterde tractie en schokabsorptie stellen de BASALT in staat om modderige paden, losse grind, met sneeuw bedekte routes en steile hellingen te navigeren zonder onaangename trillingen te voelen of je evenwicht te verliezen.

Een multifunctioneel LED-scherm dat duidelijk de batterijstatus, rijsnelheid en de toestand van de voor- en achterlichten weergeeft. Dit maakt de BASALT eenvoudig te bedienen.

Een verbeterd aluminium frame en hydraulisch remsysteem. Deze high-tech remmen bieden snelle, veilige remkracht zonder ongemakkelijke schokken bij het stoppen op alle soorten terrein of steile hellingen. Het strakke ontwerp van de BASALT kan tot 400 pond passagiersgewicht ondersteunen.

Waarom deelnemen aan de Electrify Expo en deze opkomende nieuwe technologie bekijken? Wij denken dat de Mokwheel BASALT een revolutionair en uniek product is dat een hoogwaardige en visueel verbluffende e-bike combineert met een handig high-tech power station voor al je draagbare apparaten. Het is ook echt comfortabel om op te rijden en te bedienen, geeft je een uitgebreid rijbereik en is vervaardigd met geavanceerde technologie. Mokwheel biedt geweldige klantkortingen voor deze nieuwe e-bike, dus zorg ervoor dat je naar de volgende locatie van de Electrify Expo gaat en de Mokwheel BASALT persoonlijk bekijkt.

Luister er altijd eerst naar
Meld u aan voor onze nieuwsbrief en wees als eerste op de hoogte van onze speciale aanbiedingen, de nieuwste producten en al het Mokwheel-gerelateerde nieuws.
15 dagen retourneren
Hulp nodig? Wij zijn er voor jou
"Beter dan de beste" - Mokwheel