2023 Electrify Expo trapt af in Long Beach, CA

deel dit verhaal:

De Electrify Expo 2023 is een uniek evenement dat enthousiastelingen en professionals uit heel Noord-Amerika samenbrengt die gepassioneerd zijn door de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van elektrische voertuigen, technologieën en oplossingen. Deze expo biedt deelnemers een unieke kans om het nieuwste op het gebied van EV-mobiliteit, oplaadsystemen, energieopslagoplossingen en andere geavanceerde technologieën die de toekomst van transport bepalen, te leren kennen en ervaren.Mokwheel’s booth number is 333

 

Voor 2023 omvat de Electrify Expo-tour de volgende steden en data:

Long Beach, Californië: 19-21 mei
San Francisco, Californië: 24-25 juni
Washington, DC: 22-23 juli
New York, NY: 12-13 augustus
Seattle, WA: 9-10 september
Miami, FL: 14-15 oktober
Austin, Texas: 10-12 november

De expo wordt georganiseerd door toonaangevende bedrijven en organisaties in de EV-industrie, waaronder fabrikanten, leveranciers en dienstverleners zoals maar niet beperkt tot BMW, Porsche, Lucid, etc.

De expo biedt bedrijven een platform om hun nieuwste producten en innovaties te presenteren, in contact te komen met potentiële klanten en strategische partnerschappen te creëren met andere bedrijven in de branche. Mokwheel was verheugd om deel te nemen in 2022 en kijkt uit naar de eerste stop van 2023 in Long Beach, CA.

De Electrify Expo 2023 belooft groter en beter te worden dan ooit tevoren, met een reeks spannende evenementen, presentaties en workshops die alle aanwezigen zullen aanspreken. Van keynote speeches van marktleiders tot interactieve displays en testritten, er is voor ieder wat wils op de expo van dit jaar.

Een van de belangrijkste hoogtepunten van de Electrify Expo 2023 is de mogelijkheid om de nieuwste elektrische voertuigen van toonaangevende fabrikanten zoals BMW en Lucid te verkennen en te testen, en om alle alternatieve vervoerswijzen voor elektrische mobiliteit te testen, van scooters tot e-bikes. Of je nu op zoek bent naar een strakke en stijlvolle elektrische auto of een krachtige en stoere elektrische fiets zoals de Mokwheel Basalt, je vindt hem zeker op de beurs. Bezoek zeker de stand van Mokwheel, want er zullen weggeefacties en testritten beschikbaar zijn voor alle modellen, vooral de mogelijkheid om op onze nieuwe stadsfiets, de Asphalt ST, te rijden.

Er zal ook een breed scala aan laadstations, batterijopslagoplossingen en andere infrastructuurproducten worden tentoongesteld, waardoor de deelnemers een uitgebreid overzicht krijgen van het EV-landschap.

Naast de exposities en displays zullen er tal van netwerkevenementen en educatieve sessies plaatsvinden waar bezoekers meer te weten kunnen komen over de nieuwste trends en ontwikkelingen in de EV-industrie. Bovendien zal de expo livedemonstraties en wedstrijden bevatten waarin de mogelijkheden van de nieuwste elektrische voertuigen worden getoond.

Over het geheel genomen is de Electrify Expo 2023 een evenement dat niet mag worden gemist door iedereen die geïnteresseerd is in de toekomst van transport. Het belooft een spannend en informatief evenement te worden dat deelnemers een unieke kans biedt om de nieuwste elektrische voertuigen en technologieën uit de eerste hand te ervaren, terwijl ze ook leren over de uitdagingen en kansen die in het verschiet liggen.

Het standnummer van Mokwheel is 333, dus kom zeker eens langs om de Power Station E-Bike demonstratie te bekijken en je aan te melden voor proefritten. Er kunnen ook enkele verrassingen zijn. Geweldige manier om niet alleen de eerste stop van de Electrify Expo 2023 te starten, maar ook om de zomer in te luiden. Dus geniet ervan en ga eropuit en rijd!

Luister er altijd eerst naar
Meld u aan voor onze nieuwsbrief en wees als eerste op de hoogte van onze speciale aanbiedingen, de nieuwste producten en al het Mokwheel-gerelateerde nieuws.
15 dagen retourneren
Hulp nodig? Wij zijn er voor jou
"Beter dan de beste" - Mokwheel