Hoe u de beste e-bike-accessoires kiest

deel dit verhaal:

Het is altijd essentieel om over een set accessoires te beschikken om onaangename situaties onderweg te voorkomen. Het juiste gereedschap kan uw veiligheid vergroten, taken vergemakkelijken en uw algehele rijervaring verbeteren, ongeacht het voertuig dat u gebruikt. E-bike-accessoires vormen daarop geen uitzondering.


Het kopen van accessoires voor uw e-bike helpt op de lange termijn hoofdpijn te voorkomen en zorgt ervoor dat hij zich echt van u voelt, met extra aanpassingen en optimalisatie om aan uw behoeften te voldoen. Blijf dus lezen voor enkele ideeën over waardevolle upgrades om uw rijervaring te verbeteren.

Veiligheid op de weg
Het eerste waar u zich zorgen over moet maken na de aankoop van uw e-bike, is hoe u deze veiliger kunt maken. Het meest basale accessoire voor elke fiets, of het nu een gewone fiets, een e-bike of een motorfiets is, is een helm.


Hoewel er veel helmopties zijn, is het belangrijkste dat ze goed bij je passen. Verstelbare helmen zijn dus een goede keuze als je het niet zeker weet. Sommige helmen hebben ook LED-veiligheidsverlichting voor extra veiligheid tijdens het rijden in het donker.


Omgaan met lekke banden
Lekke banden zijn onvermijdelijk en onvoorspelbaar. Een reparatieset is de beste optie, omdat het lastig is om een ​​reservewiel mee te nemen.

U kunt overwegen om bandenplakkers, een multitool, een bandenlichter en een bandenpomp mee te nemen. Wanneer u een binnenbandreparatieset kiest, zorg er dan voor dat de pleisters in verschillende maten verkrijgbaar zijn en gemakkelijk kunnen worden aangebracht.


Essentieel onderhoud
Door zelf onderhoud uit te voeren, kunt u de kosten voor het onderhoud van uw E-bike aanzienlijk verlagen. Elke eigenaar van een e-bike kan profiteren van een fietskit waarmee hij zijn fiets kan demonteren, oliën, repareren of schoonmaken.

De beste sets bevatten sleutels, inbussleutels, reservekettingschakels, kettinggereedschappen en patches. Eigenlijk alles wat kan helpen om uw E-bike moeiteloos uit elkaar te halen.

Zorg ervoor dat uw sleutels en inbussleutels van staal zijn gemaakt om oxidatie te voorkomen en een lange levensduur te garanderen.


Reservebatterijen voor lange routes
Reservebatterijen zijn essentieel voor lange routes of het doorkruisen van de stad. Het kennen van het verschil tussen batterijen is essentieel om de beste optie voor uw behoeften te kiezen.

Lithium-kobaltbatterijen (LCo) hebben een hogere dichtheid en gaan langer mee.

Lithiummangaan (LiMg204) is het nieuwste op het gebied van batterijtechnologie. Het is milieuvriendelijk, behoudt zijn prestaties bij hogere temperaturen en kost niet zoveel.

Als u veel onderweg bent en graag uw e-bike mee wilt nemen, kijk dan eens hoe u in het vliegtuig met de accu's moet omgaan om problemen te voorkomen.


Rijden in de regen
Voorbereiden op slecht weer is van cruciaal belang als u met uw fiets werkt of deze gebruikt voor woon-werkverkeer. Goede spatborden zorgen ervoor dat u droog en schoon op uw bestemming aankomt.

Vermijd echter spatborden van ijzer of plastic. Ze worden snel uitgehold door de elementen en beschadigen uiteindelijk het frame van je fiets.

Goede spatborden moeten gemaakt zijn van aluminium, PVC, roestvrij staal of een combinatie van deze materialen om een ​​grotere duurzaamheid te garanderen en tegelijkertijd schade aan uw kleding te voorkomen.


Rugzakken en manden
Een accessoire om u te helpen voorwerpen te vervoeren is nodig als u een fiets gebruikt, vooral bij woon-werkverkeer of werkleveringen.

De beste manden zijn gemaakt van ijzer met een antiroestafwerking of van staal om oxidatie te voorkomen.

Luister er altijd eerst naar
Meld u aan voor onze nieuwsbrief en wees als eerste op de hoogte van onze speciale aanbiedingen, de nieuwste producten en al het Mokwheel-gerelateerde nieuws.
15 dagen retourneren
Hulp nodig? Wij zijn er voor jou
"Beter dan de beste" - Mokwheel