Nieuwe Technologie opkomend bij Electrify Expo

deel dit verhaal:

 

De Electrify Expo, het grootste e-mobiliteitsfestival in Noord-Amerika, vindt plaats tot november 2022. Bezoekers krijgen exclusieve toegang tot nieuwe e-mobiliteitsvoertuigen, producten en technologie. U kunt elektrische voertuigen uitproberen, e-bikes, e-scooters en e-skateboards berijden, en meer te weten komen over de toekomst van mobiliteit. Populaire merken die deelnemen aan het evenement zijn onder andere Lexus, Porsche, BMW en vele andere grote bedrijven.

 

Het evenementenlocatieschema is als volgt:

Long Beach, Californië, Juni 3 - 5

Seattle, Washington July 23 - 24

New York City, New York Augustus 27 - 28

Miami, Florida Oktober 8 - 9

Austin, Texas November 11 - 13

 

We waren aanwezig tijdens het eerste weekend van het evenement en willen verslag uitbrengen van een revolutionaire nieuwe technologie die we op deze show hebben gevonden. Het gaat om een indrukwekkende all-purpose e-bike geproduceerd door Mokwheel genaamd BASALT: 's werelds eerste krachtige all-terrain e-bike met geïntegreerde power station technologie. Dit innovatieve product heeft een geweldige functie die we nog nooit eerder op een e-bike hebben gezien. Het wordt geleverd met een unieke omvormer met zonnepaneel-oplaadmogelijkheid waarmee u uw draagbare apparaten op elk moment onderweg kunt opladen. U hoeft nooit meer zonder stroom te zitten wanneer u deze e-bike gebruikt, en er is geen noodzaak om zware en dure stroomstations mee te nemen wanneer u gaat rijden.

Mokwheel BASALT maakt gebruik van hernieuwbare schone energie van de zon zonder geluidsoverlast of onaangename dampen te produceren. Of u nu een e-bike gebruikt voor stadsvervoer, rijden langs paden en fietspaden, of rijden over ruig terrein, deze opkomende nieuwe technologie op de Electrify Expo is een must-see. De belangrijkste kenmerken van de Mokwheel BASALT zijn als volgt:

 

 

Een 750W borstelloze motor en een 960Wh batterij zorgen voor een uitgebreid reikwijdte van 85 mijl op een enkele lading. Deze reikwijdte is veel groter dan die van de gemiddelde woon-werkverkeer e-bike, zodat u gemakkelijk een dagtocht kunt maken zonder de batterij opnieuw te hoeven opladen. De BASALT kan een snelheid bereiken van maximaal 28 mph, en de batterijcapaciteit en 1000W piekvermogen stellen u in staat om uw apparaten te allen tijde volledig opgeladen te houden.

Een slim batterijbeheersysteem dat de batterijstatus nauwlettend in de gaten houdt met meerdere beschermingsmechanismen om de veiligheid van uw batterij te waarborgen door u te waarschuwen als er zich problemen voordoen. Dit is belangrijk omdat u niet wilt dat de batterij defect raakt en u plotseling strandt.

Een verstelbare ophanging en twee 26-inch dikke banden bieden enorm veel grip en mechanische stabiliteit, waardoor rijders alle soorten moeilijk terrein kunnen navigeren. Ondanks deze geavanceerde functies is deze e-bike eenvoudig te bedienen en comfortabel te rijden voor mensen van alle leeftijden. BASALT heeft ook een flexibele en aanpasbare hydraulische voorvork die uw rit soepeler maakt en de off-road prestaties verbetert.

USB-C-poorten en DC-uitvoerlaadpoorten die betrouwbare stroom kunnen leveren voor verschillende apparaten. U kunt uw laptop, iPhone of camera opladen terwijl u rijdt.

Een e-bike voor alle terreinen met een comfortabele gewatteerde zitting. Verbeterde tractie en schokabsorptie maken het mogelijk voor de BASALT om modderige paden, los grind, met sneeuw bedekte routes en steile hellingen te navigeren zonder onaangename trillingen te voelen of uw balans te verliezen.

Een multifunctioneel LED-scherm dat duidelijk het batterijniveau, de rijsnelheid en de toestand van de voor- en achterverlichting weergeeft. Dit maakt de BASALT eenvoudig te bedienen.

Een geüpgraded aluminium frame en hydraulisch remsysteem. Deze geavanceerde remmen zorgen voor snelle, veilige remkracht zonder ongemakkelijke schokken bij het stoppen op alle soorten terrein of steile hellingen. Het slanke ontwerp van de BASALT kan tot 400 pond passagiersgewicht ondersteunen.

Waarom deelnemen aan de Electrify Expo en deze opkomende nieuwe technologie bekijken? Wij denken dat de Mokwheel BASALT een revolutionair en uniek product is dat een hoogwaardige en visueel verbluffende e-bike combineert met een handig high-tech energiestation voor al uw draagbare apparaten. Het is ook zeer comfortabel om te rijden en te bedienen, geeft u een uitgebreide reikwijdte, en is vervaardigd met behulp van geavanceerde technologie. Mokwheel biedt enkele geweldige klantkortingen voor deze nieuwe e-bike, dus zorg ervoor dat u naar de volgende locatie van het Electrify Expo-evenement gaat en de Mokwheel BASALT persoonlijk bekijkt.

 

Luister er altijd eerst naar
Meld u aan voor onze nieuwsbrief en wees als eerste op de hoogte van onze speciale aanbiedingen, de nieuwste producten en al het Mokwheel-gerelateerde nieuws.
15 dagen retourneren
Hulp nodig? Wij zijn er voor jou
"Beter dan de beste" - Mokwheel