Welke maat e-bike moet ik nemen?

deel dit verhaal:

Gebaseerd op het motorvermogen

Motorvermogen of wattage is de allerbelangrijkste beslissende factor. Dit zou uw gebruikerservaring en uw rijintensiteit bepalen. Motoren zijn er in verschillende wattages. 250W, 350W, 500W, 750W of zelfs 1000W en hoger.

Zoals je kunt raden, variëren de gewichten van de fietsen ook in directe verhouding. Met andere woorden: hoe groter het motorvermogen, hoe zwaarder de fiets. Dit is waar je langzaamaan merken gaat waarderen die erin slagen een evenwicht tussen beide te vinden. Hierover over een tijdje meer.

De meest geschikte manier om de juiste e-bike voor u te kiezen, is door uw gebruiksscenario te begrijpen. We willen niet dat u extra geld verspilt aan de stroom die u niet nodig heeft. Tegelijkertijd willen we niet dat u het gevoel krijgt dat u te weinig stroom heeft. Dit zijn de meest waarschijnlijke gebruiksscenario's; kies dienovereenkomstig.

De Enthusiast

Als je op zoek bent naar dat langeafstandspad, ben je waarschijnlijk een liefhebber. Op dit moment zou u op zoek moeten gaan naar e-bikes van 500 W of meer. 750W klinkt als een betere plek, maar die worden meestal zwaar.

Wij zeiden: “voor het grootste deel.” Als het gaat om het licht maken van uw fietsen en betere specificaties, is Mokwheel hier om het spel te veranderen. Terwijl de fietsen van Mokwheel een goed en gezond vermogen van 750 W leveren, bedraagt ​​het slechts 80 pond. Niet alleen dat, maar we kijken naar topsnelheden van ongeveer 45 kilometer per uur of zo.

Dit wordt belangrijk als je de goede balans tussen enthousiasme en voldoende suppletie wilt behouden. Neem bijvoorbeeld een specifiek geval. In een situatie waarin je bergop wilt, is 750W ruim voldoende. Als je op eigen kracht bergafwaarts wilt gaan, zou het lagere gewicht het gemakkelijk en minder belastend moeten maken.

Casual Verkennen

Voor de gewone ontdekkingsreiziger die kleinere afstanden wil afleggen: verspil je geld niet door te kiezen voor exemplaren met een vermogen van 750 W. In plaats daarvan kunt u 500 W of minder zoeken. Deze vermogensspecificaties zijn behoorlijk gezond en tegelijkertijd zijn de fietsen superlicht.

Bij informeel verkennen hoort ook het doen van boodschappen of misschien een korte rit in het weekend. We verwachten dat je maximaal een gezonde snelheid van 21-22 mijl/uur haalt, wat meer dan genoeg is.

 

Onregelmatig Rijden

Voor de rest van jullie is 250W of 350W ideaal. Deze zijn meer dan genoeg als je een paar blokken aflegt of gewoon rond de campus rijdt. Deze zijn een stuk lichter dan de andere hierboven genoemde. Hoewel deze ook langzamer zijn, zou hij de klus moeten klaren, tenminste op vlak terrein.

 

Wielgrootte

Een vaak vergeten, maar belangrijke factor tijdens de zoektocht naar de juiste fiets voor jou is de wielmaat! Of het wiel nu klein, middelgroot of groot is, het speelt een essentiële rol bij het bepalen hoe de fiets bij u past. Bovendien is een andere noodzaak de breedte van uw wiel. Bredere wielen maken de fiets bijvoorbeeld veel groter. Sommige opvouwbare fietsen van $ 500 met motoren van 250 W gebruiken vaak wielen van maximaal 1 voet. Het zorgt ook voor het soort rit dat u wilt. Hier bij Mokwheel gebruiken we grotere en bredere wielen die geschikt zijn voor het ruige en zware rijden op verschillende terreinen.

Hoewel er veel dingen zijn waar u rekening mee moet houden, moet u uw lengte en binnenbeenlengte controleren voordat u een e-bike bestelt. Hierna kun je verschillende maattabellen van fietsbedrijven bekijken en er een kiezen die het beste bij je past.

Eindelijk: op basis van framegrootte

Het kiezen van het juiste aangeboden vermogen is belangrijk, maar dat geldt ook voor de juiste framemaat. Je houding en positie op de fiets bepalen vooraf hoe comfortabel je rit zal zijn, en daarom is het kiezen van de juiste framemaat belangrijk.

Hoewel er veel dingen zijn waar u rekening mee moet houden, moet u uw lengte en binnenbeenlengte controleren voordat u een e-bike bestelt. Hierna kun je verschillende maattabellen van fietsbedrijven bekijken en er een kiezen die het beste bij je past.
Luister er altijd eerst naar
Meld u aan voor onze nieuwsbrief en wees als eerste op de hoogte van onze speciale aanbiedingen, de nieuwste producten en al het Mokwheel-gerelateerde nieuws.
15 dagen retourneren
Hulp nodig? Wij zijn er voor jou
"Beter dan de beste" - Mokwheel