DE BESTE TIJD OM EEN BOOM TE PLANTEN IS NU - Mokwheel & Geef terug aan de natuur

deel dit verhaal:
Milieuproblemen behoren tot de meest urgente problemen waarmee de wereld vandaag de dag wordt geconfronteerd. Van ontbossing tot buitensporige koolstofemissies, onze planeet wordt geconfronteerd met een groot aantal uitdagingen die onze gezondheid, ecosystemen en onze manier van leven bedreigen.

Ontbossing heeft verwoestende gevolgen voor de biodiversiteit en draagt ​​bij aan de klimaatverandering. Bossen herbergen talloze soorten planten en dieren en spelen een cruciale rol bij het reguleren van het klimaat op aarde door koolstofdioxide uit de atmosfeer te absorberen. Ontbossing voor landbouw, houtkap en andere menselijke activiteiten vernietigt deze vitale ecosystemen echter in een alarmerend tempo.

Koolstofuitstoot is een ander groot milieuprobleem. Door menselijke activiteiten, zoals het verbranden van fossiele brandstoffen en industriële processen, komen grote hoeveelheden kooldioxide en andere broeikasgassen in de atmosfeer terecht. Dit draagt ​​bij aan de opwarming van de aarde en veroorzaakt een stijgende zeespiegel, extreme weersomstandigheden en andere gevaarlijke gevolgen.

Om deze milieu-uitdagingen aan te pakken, heeft Mokwheel ervoor gekozen actie te ondernemen.

Join the Mokwheel forest movement

Ons Project

MOKWHEEL is een leider in de branche en een maatschappelijk verantwoord bedrijf met een sterke focus op MVO. MOKWHEEL geeft niet alleen prioriteit aan de productkwaliteit, maar zet zich ook in voor het verkleinen van de ecologische voetafdruk en het beschermen van het milieu via verschillende sociale en ecologische initiatieven. Om deze doelen te bereiken, hebben we ervoor gekozen om samen te werken met Go Back to Nature om praktische actie te ondernemen om samen het milieu te beschermen.

Dit project heeft tot doel de extreme armoede terug te dringen en gezonde bossen te herstellen door lokale dorpsbewoners (waaronder Indonesië, Madagaskar, Haïti, Ethiopië, Nepal, Mozambique, Midden-Amerika) in te zetten om jaarlijks miljoenen bomen te planten.

Om bij te dragen aan dit project hebben we besloten om 200 bomen per maand te planten. Dit betekent dat we samen kunnen helpen bij het creëren van gezonde bossystemen, het behouden van leefgebieden voor wilde dieren, het zuiveren van waterbronnen, het beheersen van overstromingen en erosie, het aanvullen van de bodem met voedingsstoffen, het verbeteren van de luchtkwaliteit, het bijdragen aan een gezonde voedselketen, het terugdringen van de vervuiling, het beschermen van dieren in het wild en het voorkomen van klimaatverandering. Dit project helpt ook rechtstreeks dorpen en gemeenschappen die lijden onder extreme armoede door dorpsbewoners in dienst te nemen, afvalarbeiders opnieuw te definiëren als milieuhelden en hen financiële en sociale erkenning te geven. Door mensen mondiger te maken, de hoop te herstellen en de armoede terug te dringen, kunnen we allemaal op honderden kilometers afstand een positieve impact maken.
Concluderend: het planten van bomen is een van de eenvoudigste en meest effectieve manieren om de klimaatverandering tegen te gaan en het milieu te beschermen. Door kooldioxide te absorberen en tal van ecologische, sociale en economische voordelen te bieden, spelen bomen een cruciale rol bij het creëren van een duurzame toekomst voor iedereen. Laten we dus allemaal de handen ineen slaan en werken aan een groenere en duurzamere toekomst door vandaag meer bomen te planten!


Aan klanten

Wij willen graag van deze gelegenheid gebruik maken om onze oprechte dank uit te spreken aan onze gewaardeerde consumenten. Zonder uw steun zouden we ons doel van bescherming van het milieu via onze initiatieven en producten niet hebben kunnen bereiken.

We zijn er trots op dat we uw vertrouwen en loyaliteit hebben verdiend, en we beloven onvermoeibaar te blijven werken om een ​​positieve impact op het milieu te hebben. Onze toewijding aan duurzaamheid is niet alleen een bedrijfsstrategie, maar een manier van leven. Wij zijn ervan overtuigd dat elke kleine stap bijdraagt ​​aan een betere toekomst voor onze planeet, en we zijn dankbaar voor uw rol op deze reis.

Wij willen u ook aanmoedigen om uw passie voor milieubescherming met anderen te delen. Elke actie telt, en wij geloven dat als we allemaal samenwerken, we een aanzienlijke impact kunnen hebben op de gezondheid van onze planeet. Dus doe met ons mee aan het verspreiden van bewustzijn en het inspireren van anderen om duurzame praktijken in hun dagelijks leven toe te passen.

Wij willen nogmaals onze oprechte dank betuigen aan al onze gewaardeerde klanten. Uw vertrouwen, steun en partnerschap betekenen veel voor ons, en we zijn vereerd dat u deel uitmaakt van onze reis naar een duurzamere toekomst.

Luister er altijd eerst naar
Meld u aan voor onze nieuwsbrief en wees als eerste op de hoogte van onze speciale aanbiedingen, de nieuwste producten en al het Mokwheel-gerelateerde nieuws.
15 dagen retourneren
Hulp nodig? Wij zijn er voor jou
"Beter dan de beste" - Mokwheel