ids voor nieuwe eigenaren
Bedankt voor het kiezen van Mokwheel-fietsen! Om te beginnen, bekijk onze Veiligheidsvideo hieronder om wat tips te leren voor een veilige rit, klik vervolgens op een kop hieronder om meer te weten te komen over hoe je je fiets kunt gebruiken en ervan kunt genieten! Selecteer hieronder het model:
Belangrijkste functie

De posities en combinaties van toetsen zijn als volgt:

De toetsbediening omvat kort indrukken, indrukken en vasthouden, en een combinatie van toetsen indrukken. Kort indrukken wordt gebruikt voor snelle/veelvoorkomende instellingaanpassingen, de details worden hieronder beschreven.
Aan/Uit
Indrukken en vasthouden om de Ebike in- of uit te schakelen. Houd de sleutel om te schakelen tussen de Modus/Aan- en Uit-stand. Lang indrukken wordt ook gebruikt voor het instellen van parameters.
Functie
Met de e-bike ingeschakeld, kort indrukken om het display om te schakelen naar de pagina met multifunctionele gegevensweergave. Druk op " " om het versnellingsniveau te veranderen tijdens het rijden op de e-bike.
Claxon toets
Druk op de toeterknop. met de Ebike ingeschakeld (er zal een toetergeluid klinken).
Koplamp
Druk op de koplampknop. om de koplamp in te schakelen met de Ebike ingeschakeld. Druk nogmaals op de knop om de koplamp uit te schakelen.
Instellingen
Druk de + houd de toets 5 seconden ingedrukt om naar het secundaire menuweergavescherm te gaan en keer dan terug naar de primaire menumodus. De weergave van de inhoud van het secundaire menuweergave-interface.
a. Toon snelheid: (Gemiddelde snelheid AVG, Maximale snelheid MAX)
b. Toon totale kilometers (ODO) en huidige enkele kilometers (TRIP)
LCD Kilometerteller Weergave

Weergavefunctie: Snelheid, ondersteuningsniveau, batterijvermogen, totale kilometerstand, enkele ritkilometerstand, enkele ritduur, foutcode. Beschrijving van de weergave-inhoud: Alle weergegeven inhoud (verschijnt binnen 1 seconde na het inschakelen van de elektrische fiets). Houd MODE ingedrukt om de fiets in te schakelen.

Batterijvermogensweergave A/B Eénpolige en tweepolige batterijniveauweergave

Ondersteuningssysteem. 0-5 versnellingen. Over het algemeen zijn er derde en vijfde versnellingen om uit te kiezen.

Snelheidsweergave. Huidige snelheid. En wanneer de snelheidsbalk meer dan halverwege is, zal de fiets overschakelen van de Eco-modus naar de Power-modus.

Ebike versnellingsmodus: Duwondersteuningsmodus (Houd de Omlaag-toets ingedrukt om de 6 km/u cruise-modus te betreden), Cruisemodus (Houd de Omlaag-toets 2 seconden ingedrukt om de cruisemodus in te schakelen bij puur elektrisch rijden).

Rij-informatieweergave Eenheid kilometerteller (TRIP) weergave en rijtijd (TIJD) weergave.

Multifunctioneel weergave Voorlicht en achterlicht weergave; Type-C uitvoer weergave

Batterijvermogensweergave A/B Eénpolige en tweepolige batterijniveauweergave

Ondersteuningssysteem. 0-5 versnellingen. Over het algemeen zijn er derde en vijfde versnellingen om uit te kiezen.

Snelheidsweergave. Huidige snelheid. En wanneer de snelheidsbalk meer dan halverwege is, zal de fiets overschakelen van de Eco-modus naar de Power-modus.

Ebike versnellingsmodus: Duwondersteuningsmodus (Houd de Omlaag-toets ingedrukt om de 6 km/u cruise-modus te betreden), Cruisemodus (Houd de Omlaag-toets 2 seconden ingedrukt om de cruisemodus in te schakelen bij puur elektrisch rijden).

Rij-informatieweergave Eenheid kilometerteller (TRIP) weergave en rijtijd (TIJD) weergave.

Multifunctioneel weergave Voorlicht en achterlicht weergave; Type-C uitvoer weergave

Parameterinstellingen

Houd beide ingedrukt + om naar de parameterinstellingspagina te gaan.
Onder het instellingen submenu, kort indrukken or om de waarde/eenheid aan te passen. Na aanpassing zal de parameter knipperen.

Na bevestiging van de ingestelde parameter:

1. A. Druk op en houd vast totdat de parameter stopt met knipperen om de ingestelde parameter op te slaan.
B. Korte druk om over te schakelen naar de volgende parameter en de zojuist ingestelde parameter op te slaan.

2. Druk op beide + om de instellingenpagina te verlaten en de ingestelde parameter op te slaan. Als u dit niet doet, worden de gewijzigde instellingen automatisch opgeslagen en verlaat het systeem de instellingenpagina na 10 seconden.

Let op: sommige weergegeven inhoud van het product dat u van MokWheel ontvangt, kan verschillen van de handleiding als gevolg van productupgrades, maar dit zal uw gebruik van het product niet beïnvloeden..

Veiligheidsinstructies

Bevestig de maximale snelheid, het gebruik van de gashendel en de leeftijd voor het rijden met uw lokale wetten en regelgeving voor e-bikes.

1. Zorg ervoor dat de Ebike goed bij u past voordat u hem voor het eerst gebruikt. U kunt de controle verliezen of vallen als uw Ebike te groot of te klein is.
2. Zorg ervoor dat de juiste bevestiging en installatie van uw Ebike wordt uitgevoerd voordat u hem gebruikt en voer regelmatige controles uit. Het niet bevestigen van de juiste installatiecompatibiliteit, juiste werking of onderhoud van een component of accessoire kan ernstig letsel of overlijden tot gevolg hebben.
3. Draag altijd een helm. Helmen verminderen aanzienlijk het aantal hoofdletsels. Draag altijd een helm die voldoet aan de wetten van uw staat wanneer u op uw MokWheel Ebike rijdt. Het niet dragen van een helm tijdens het rijden kan leiden tot ernstig letsel of overlijden. Raadpleeg uw lokale autoriteiten voor de vereisten in uw gemeenschap.
4. Maak uzelf beter zichtbaar door heldere reflecterende kleding te dragen. Houd uw reflectoren schoon en goed uitgelijnd. Gebruik koplampen en achterlichten bij verminderde lichtomstandigheden. Draag stevige schoenen en oogbescherming. Controleer ook de wetten in uw staat met betrekking tot andere beschermende uitrusting die vereist kan zijn bij het rijden op uw MokWheel Ebike.
5. Aangezien Ebikes zwaarder en sneller zijn dan gewone fietsen, moet u extra voorzichtig zijn en opletten tijdens het rijden.
6. Rijd binnen uw grenzen. Neem het rustig aan totdat u vertrouwd bent met de rijomstandigheden, aangezien de tractie aanzienlijk kan verminderen en de remmen minder effectief worden. Rijd nooit sneller dan de omstandigheden rechtvaardigen of buiten uw rijvaardigheden. Onthoud dat alcohol, drugs, vermoeidheid en onoplettendheid uw vermogen om goede beslissingen te nemen en veilig te rijden aanzienlijk kunnen verminderen.
7. Houd uw E-Bike in een veilige staat. Voor uw veiligheid en plezier, en om een lange levensduur van uw MokWheel E-Bike te garanderen, inspecteert en onderhoudt u uw E-Bike regelmatig. Volg de inspectie- en onderhoudsrichtlijnen in deze handleiding. Controleer kritieke veiligheidsuitrusting voor elke rit.
8. Zorg ervoor dat de handgreep van het stuur niet beschadigd is en correct is geïnstalleerd. Losse of beschadigde handgrepen kunnen leiden tot verlies van controle en vallen.
9. U moet de werking van de remonderdrukker schakelaar controleren voordat u gaat rijden. Het remsysteem is uitgerust met een onderdrukker die de stroom naar de motor uitschakelt wanneer de rem wordt ingeschakeld. Controleer de juiste werking van de rem schakelaar voordat u op de Ebike rijdt.
10. U moet de werking van de draaigashendel en de trapondersteuningssensor begrijpen voordat u ze gebruikt, en volledige aandacht besteden aan het rijden met een snelheid die geschikt is voor het gebruik van het gebied en het ervaringsniveau van de gebruiker. Gebruik altijd het laagste niveau van ondersteuning totdat u tevreden bent met de fiets en het vertrouwen hebt om de kracht te controleren.
11. Het niet correct opladen, opslaan of gebruiken van uw batterij zal de garantie ongeldig maken en kan gevaarlijke situaties veroorzaken.
12. Wees extra voorzichtig bij het rijden in natte omstandigheden. Voeten of handen kunnen wegglijden en vallen in een vochtige omgeving, wat kan leiden tot overlijden of ernstig letsel door de val.
13. Na elk incident moet u overwegen dat uw Ebike onveilig is om op te rijden totdat u overlegt met een gecertificeerde Ebike-monteur voor een uitgebreide inspectie.
14. Ebike en Ebike-onderdelen hebben beperkingen qua sterkte en integriteit en extreme ritten mogen niet worden uitgevoerd, anders riskeert u het beschadigen van de onderdelen of ernstig letsel of overlijden.
15. Het uitvoeren van extreme ritten is uiterst gevaarlijk en moet worden vermeden. Hoewel veel artikelen en advertenties extreme ritten afbeelden, wordt dit niet aanbevolen noch toegestaan, en u kunt ernstig letsel of overlijden riskeren als u extreme ritten uitvoert.
16. Off-road rijden vereist nauwkeurige aandacht en specifieke vaardigheden en gaat gepaard met variabele omstandigheden en gevaren die gepaard gaan met de omstandigheden. Draag geschikte veiligheidsuitrusting en rijd niet alleen in afgelegen gebieden. Controleer lokale regels en voorschriften als off-road rijden is toegestaan.
17. Gebruik dit product niet met standaard fietsaanhangers, standaards of fietsenrekken. Neem contact op met MokWheel om te controleren of uw apparatuur compatibel is met de Ebike. Elke wijziging na verkoop aan uw MokWheel Ebike die niet uitdrukkelijk is goedgekeurd door MokWheel kan de garantie ongeldig maken en een onveilige rijervaring veroorzaken.
18. Het is uw verantwoordelijkheid om uzelf vertrouwd te maken met de wetten en vereisten voor het gebruik van dit product in de gebieden waar u rijdt.
19. Zorg ervoor dat u alle instructies en veiligheidsmededelingen/waarschuwingen begrijpt.

Veiligheidscontrolelijst

LET OP: Vóór elke rit is het belangrijk om de volgende veiligheidscontroles uit te voeren.

15 dagen retourneren
Hulp nodig? Wij zijn er voor jou
"Beter dan de beste" - Mokwheel