Nieuwe gebruikershandleiding
Bedankt dat je voor Mokwheel-fietsen hebt gekozen! Bekijk om te beginnen onze veiligheidsvideo hieronder voor enkele tips voor een veilige rit. Klik vervolgens op een kopje hieronder voor meer informatie over het gebruik en plezier van uw fiets! Selecteer hieronder het model:
Belangrijke Functie

De posities en combinaties van toetsen zijn als volgt

Toetsbediening omvat kort indrukken, lang indrukken en een combinatie van toetsen lang indrukken. Kort indrukken wordt gebruikt voor snelle/veelvoorkomende instel aanpassingen, details worden hieronder beschreven.
Turn On/Off
Indrukken en vasthouden om de e-bike aan/uit te zetten.
Function
Indrukken " " Om het versnellingsniveau te wijzigen tijdens het rijden op de e-bike. Druk de toets in en houd deze ingedrukt, het zal de cruise-modus van 6 km/u ingaan. Puur elektrische rijmodus, lang indrukken , zal de vaste-snelheid cruise-modus ingaan.
Horn Key
Druk op de claxon-toets met de e-bike ingeschakeld (er zal een claxongeluid klinken).
Headlight
Druk op de koplamp-toets om het koplamp in te schakelen met de e-bike ingeschakeld. Druk nogmaals op de toets om het koplamp uit te schakelen.
Settings
Druk de toets in en houd deze + ingedrukt om 5 seconden lang de secundaire menubeeldweergave in te voeren en vervolgens terug te keren naar de primaire menumodus. Weergave van de interface van het secundaire menu. a. Toon snelheid: (Gemiddelde snelheid AVG, Maximale snelheid MAX) b. Toon totale kilometerteller (ODO) en huidige enkele kilometerteller (TRIP). Dit biedt een veilig niveau van motorondersteuning voor het lopen met de fiets.
LCD Kilometertellerweergave

Displayfunctie Snelheid, ondersteuningsniveau, batterijvermogen, totale kilometrage, enkele ritkilometrage, enkele rijtijd, foutcode. Beschrijving van de weergave-inhoud Alle weergegeven inhoud (verschijnt binnen 1 seconde na het inschakelen van de e-bike). Houd MODE ingedrukt om de fiets in te schakelen.

Batterijvermogensweergave A/B Enkele en dubbele batterijniveauweergave.

Trapaandrijfsysteem.0-5 versnellingen. Over het algemeen zijn er derde versnelling en vijfde versnelling om uit te kiezen

Snelheidsweergave. Huidige snelheid. En wanneer de snelheidsbalk meer dan halfweg is, zal de fiets overschakelen van de Eco-modus naar de Power-modus.

Ebike versnellingsmodus: Duwondersteuningsmodus (Houd de Omlaag-toets ingedrukt om de cruisemodus van 6 km/u in te schakelen), Cruisemodus (Houd de Omlaag-toets 2 seconden ingedrukt om in de cruisemodus te gaan in de pure elektrische rijmodus

Rij-informatieweergave Enkele kilometerteller (TRIP) weergave en rijtijd (TIME) weergave.

Multifunctioneel display Voorlicht en achterlichtweergave; Type-C-uitvoerweergave

Batterijvermogensweergave A/B Enkele en dubbele batterijniveauweergave.

Trapaandrijfsysteem.0-5 versnellingen. Over het algemeen zijn er derde versnelling en vijfde versnelling om uit te kiezen

Snelheidsweergave. Huidige snelheid. En wanneer de snelheidsbalk meer dan halfweg is, zal de fiets overschakelen van de Eco-modus naar de Power-modus.

Ebike versnellingsmodus: Duwondersteuningsmodus (Houd de Omlaag-toets ingedrukt om de cruisemodus van 6 km/u in te schakelen), Cruisemodus (Houd de Omlaag-toets 2 seconden ingedrukt om in de cruisemodus te gaan in de pure elektrische rijmodus

Rij-informatieweergave Enkele kilometerteller (TRIP) weergave en rijtijd (TIME) weergave.

Multifunctioneel display Voorlicht en achterlichtweergave; Type-C-uitvoerweergave

Parameterinstellingen

Druk beide knoppen tegelijkertijd in en houd ze vast + om naar de parameterinstellingspagina te gaan, drukt u beide knoppen tegelijkertijd in en houdt u ze vast.
Onder het instellingen submenu, kort indrukken or om de waarde/eenheid aan te passen. Na aanpassing zal de parameter knipperen.

After confirming the set parameter:

1. Select the current setting item single press to enter the parameter value set. After the parameter value set is completed, single press to confirm the current setting is complete. Then it will return to the previous interface automatically.

2. Press the to exit the setting and save the parameters. If the button is not pressed, it will automatically exit and save the modified parameters after 10 seconds.

Please note: some displayed contents of the product you receive from MokWheel may differ from the manual due to product upgrades, however, this will not affect your use of the product.

Veiligheidsinstructies

Bevestig alstublieft de maximale snelheid, het gebruik van het gashendel en de leeftijd voor het rijden met uw lokale wet- en regelgeving voor e-bikes.

1. Zorg ervoor dat de e-bike goed bij u past voordat u hem voor het eerst gebruikt. U kunt de controle verliezen of vallen als uw e-bike te groot of te klein is.
2. Zorg ervoor dat uw e-bike correct is vastgedraaid en ingesteld voordat u hem gebruikt en voer regelmatig controles uit. Het niet bevestigen van de juiste installatiecompatibiliteit, juiste werking of onderhoud van elk onderdeel of accessoire kan leiden tot ernstig letsel of overlijden.
3. Draag altijd een helm. Helmen verminderen aanzienlijk het aantal hoofdletsels. Draag altijd een helm die voldoet aan de wetten van uw staat wanneer u uw MokWheel e-bike rijdt. Het niet dragen van een helm tijdens het rijden kan leiden tot ernstig letsel of overlijden. Raadpleeg uw lokale autoriteiten voor de vereisten in uw gemeenschap.
4. Maak uzelf zichtbaarder door heldere reflecterende kleding te dragen. Houd uw reflectoren schoon en correct uitgelijnd. Gebruik koplampen en achterlichten bij verminderde lichtomstandigheden. Draag stevige schoenen en oogbescherming. Controleer ook de wetten van uw staat met betrekking tot andere beschermende kleding die mogelijk vereist is tijdens het rijden op uw MokWheel e-bike.
5. Aangezien e-bikes zwaarder en sneller zijn dan gewone fietsen, moet u extra voorzichtig en waakzaam zijn tijdens het rijden.
6. Rijd binnen uw mogelijkheden. Neem het rustig aan totdat u vertrouwd bent met de rijomstandigheden, aangezien de grip aanzienlijk kan verminderen en de remmen minder effectief worden. Rijd nooit sneller dan de omstandigheden rechtvaardigen of buiten uw rijvaardigheden. Onthoud dat alcohol, drugs, vermoeidheid en onoplettendheid uw vermogen om goede beslissingen te nemen en veilig te rijden aanzienlijk kunnen verminderen.
7. Houd uw e-bike in een veilige staat. Voor uw veiligheid en plezier, en om een lange levensduur van uw MokWheel e-bike te garanderen, inspecteer en onderhoud uw e-bike regelmatig. Volg de inspectie- en onderhoudsrichtlijnen in deze handleiding. Controleer kritische veiligheidsuitrusting vóór elke rit.
8. Zorg ervoor dat u alle instructies en veiligheidsmeldingen/waarschuwingen begrijpt.
9. U moet de werking van de remonderdrukkerschakelaar vóór elke rit controleren. Het remsysteem is uitgerust met een onderdrukker die de stroom naar de motor uitschakelt wanneer de rem wordt ingeschakeld. Controleer de juiste werking van de rem schakelaar voordat u met de e-bike gaat rijden.
10.U moet de werking van de draaiende gashendel en de pedaalondersteuningssensor begrijpen voordat u deze gebruikt, en volledige aandacht besteden aan het rijden met een snelheid die geschikt is voor het gebruik en het ervaringsniveau van de gebruiker tijdens het gebruik. Gebruik altijd het laagste ondersteuningsniveau totdat u tevreden bent met de fiets en het vertrouwen hebt om de kracht te beheersen.
11. Het niet correct opladen, opslaan of gebruiken van uw batterij kan de garantie ongeldig maken en gevaarlijke situaties veroorzaken..
12. Wees extra voorzichtig bij het rijden in natte omstandigheden. Voeten of handen kunnen wegglijden en vallen in een vochtige omgeving, met als gevolg letsel of ernstig letsel door de val..
13. Na elk incident moet u overwegen dat uw e-bike onveilig is om te rijden totdat u overleg heeft gepleegd met een gecertificeerde e-bike monteur voor een uitgebreide inspectie..
14. E-bikes en e-bike onderdelen hebben beperkingen in kracht en integriteit, en extreme ritten mogen niet worden uitgevoerd, anders riskeert u beschadiging van de onderdelen of ernstig letsel of overlijden.
15. Het deelnemen aan extreme ritten is uiterst gevaarlijk en moet worden vermeden. Hoewel veel artikelen en advertenties extreme ritten afbeelden, wordt dit niet aanbevolen noch toegestaan, en u kunt ernstig gewond raken of sterven als u extreme ritten uitvoert.
16. Off-road rijden vereist nauwkeurige aandacht en specifieke vaardigheden en brengt variabele omstandigheden en gevaren met zich mee die gepaard gaan met de omstandigheden. Draag de juiste veiligheidsuitrusting en rijd niet alleen in afgelegen gebieden. Controleer lokale regels en voorschriften als off-road rijden is toegestaan.
17. Gebruik dit product niet met standaard fietsaanhangers, standaards of fietsenrekken. Neem contact op met MokWheel om te controleren of uw apparatuur werkt met de e-bike. Elke na-verkoopwijziging aan uw MokWheel e-bike die niet uitdrukkelijk is goedgekeurd door MokWheel kan de garantie ongeldig maken en een onveilige rijervaring veroorzaken.
18. Het is uw verantwoordelijkheid om uzelf vertrouwd te maken met de wetten en vereisten voor het gebruik van dit product in de gebieden waar u rijdt.
19. Zorg ervoor dat u alle instructies en veiligheidsmeldingen/waarschuwingen begrijpt.

Safety Checklist

Let op: Voer voor elke rit de volgende veiligheidscontroles uit.

Retourneren binnen 15 dagen
Heb je hulp nodig? We zijn er voor jou
"Beter dan de beste" - Mokwheel