New Owner's GuideGids voor nieuwe eigenaren
Bedankt voor het kiezen van Mokwheel-fietsen! Om te beginnen, bekijk onze veiligheidsvideo hieronder om enkele tips te leren voor een veilige rit, klik vervolgens op een kop hieronder om meer te leren over hoe u uw fiets kunt gebruiken en ervan kunt genieten! Selecteer hieronder het model:
Sleutelfunctie

De posities en combinaties van de toetsen zijn als volgt:

Toetsbediening omvat kort indrukken, indrukken en vasthouden, en een combinatie van toetsen indrukken en vasthouden. Het kort indrukken wordt gebruikt voor snelle/veelvoorkomende instellingaanpassingen, de details worden hieronder beschreven.
Aan-/Uitzetten
Druk en houd ingedrukt om de e-bike aan/uit te zetten.
Functie
Druk op " " om het versnellingniveau te veranderen tijdens het rijden op de e-bike. Druk en houd de toets ingedruk, dan zal het de cruise-modus met 6 km/u ingaan. Voor de pure elektrische rijmodus, lang indrukken , zal de cruise-modus met een vaste snelheid ingaan.
Toeterknop
Druk op de toeterknop met de e-bike ingeschakeld (er zal een toetergeluid klinken).
Koplamp
Druk op de koplampknop om de koplamp in te schakelen wanneer de e-bike is ingeschakeld. Druk nogmaals op de knop om de koplamp uit te schakelen.
Instellingen
Druk en houd de toets + ingedrukt om de secundaire menubeeldweergave in te voeren gedurende 5 seconden en vervolgens terug te keren naar de primaire menumodus. Inhoud van de weergave van het secundaire menu-interface.
a. Snelheid weergeven: (Gemiddelde snelheid AVG, Maximale snelheid MAX)
b. Totaal aantal kilometers weergeven (ODO) en huidige enkele kilometers (TRIP)
LCD-kilometertellerweergave

Weergavefunctie Snelheid, ondersteuningsniveau van de versnelling, batterijvermogen, totaal aantal kilometers, enkele ritkilometers, enkele ritduur, foutcode. Beschrijving van de weergave-inhoud Alle weergegeven inhoud (verschijnt binnen 1 seconde na het inschakelen van de e-bikes). Houd MODE ingedrukt om de fiets in te schakelen.

Weergave van batterijvermogen A/B en weergave van enkele en dubbele batterijniveaus

Ondersteuningssysteem. 0-5 versnellingsniveaus. Over het algemeen zijn er derde versnelling en vijfde versnelling om uit te kiezen

Snelheidsweergave. Huidige snelheid. En wanneer de snelheidsbalk meer dan halverwege is, zal de fiets overschakelen van Eco-modus naar Power-modus.

E-bike versnellingsmodus: Duwhulp-modus (Houd de Omlaag-toets ingedrukt om de cruise-modus van 6 km/u te activeren), Cruise-modus (Houd de Omlaag-toets 2 seconden ingedrukt om de cruise-modus in pure elektrische rijstand te activeren).

Weergave van ritinformatie Enkele afstand (TRIP) weergeven en rijtijd (TIME) weergeven.

Multifunctioneel display Voorlicht- en achterlichtweergave; Type-C-uitgangsweergave

Weergave van batterijvermogen A/B en weergave van enkele en dubbele batterijniveaus

Ondersteuningssysteem. 0-5 versnellingsniveaus. Over het algemeen zijn er derde versnelling en vijfde versnelling om uit te kiezen

Snelheidsweergave. Huidige snelheid. En wanneer de snelheidsbalk meer dan halverwege is, zal de fiets overschakelen van Eco-modus naar Power-modus.

E-bike versnellingsmodus: Duwhulp-modus (Houd de Omlaag-toets ingedrukt om de cruise-modus van 6 km/u te activeren), Cruise-modus (Houd de Omlaag-toets 2 seconden ingedrukt om de cruise-modus in pure elektrische rijstand te activeren).

Weergave van ritinformatie Enkele afstand (TRIP) weergeven en rijtijd (TIME) weergeven.

Multifunctioneel display Voorlicht- en achterlichtweergave; Type-C-uitgangsweergave

Parameterinstellingen"

Houd beide ingedrukt + om naar de parameterinstellingspagina te gaan.
Onder het submenu Instellingen, kort indrukken or om de waarde/eenheid aan te passen. Na aanpassing zal de parameter knipperen.

Nadat de ingestelde parameter is bevestigd:

1. Selecteer het huidige instellingitem met een enkele druk om de parameterwaarde in te voeren. Nadat de parameterwaarde is ingesteld, druk opnieuw op to confirm the current setting is complete. Then it will return to the previous interface automatically.

2. Press the om de instelling te verlaten en de parameters op te slaan. Als de knop niet wordt ingedrukt, zal het na 10 seconden automatisch afsluiten en de gewijzigde parameters opslaan.

Houd er rekening mee dat sommige weergegeven inhoud van het product dat u van MokWheel ontvangt, kan verschillen van de handleiding als gevolg van productupgrades, maar dit zal uw gebruik van het product niet beïnvloeden.

Veiligheidsinstructies

Bevestig alstublieft de maximale snelheid, het gebruik van de gashendel en de minimumleeftijd voor het rijden met uw lokale wetten en voorschriften voor e-bikes.

1. Zorg ervoor dat de e-bike goed bij u past voordat u hem voor het eerst gebruikt. U kunt de controle verliezen of vallen als uw e-bike te groot of te klein is.
2. Zorg ervoor dat uw e-bike correct is vastgedraaid en ingesteld voordat u hem gebruikt en voer regelmatig controles uit. Het niet bevestigen van de juiste installatiecompatibiliteit, juiste werking of onderhoud van elk onderdeel of accessoire kan leiden tot ernstig letsel of overlijden.
3. Draag altijd een helm. Helmen verminderen aanzienlijk het aantal hoofdletsels. Draag altijd een helm die voldoet aan de wetten van uw staat wanneer u uw MokWheel e-bike rijdt. Het niet dragen van een helm tijdens het rijden kan leiden tot ernstig letsel of overlijden. Raadpleeg uw lokale autoriteiten voor de vereisten in uw gemeenschap.
4. Maak uzelf zichtbaarder door heldere reflecterende kleding te dragen. Houd uw reflectoren schoon en correct uitgelijnd. Gebruik koplampen en achterlichten bij verminderde lichtomstandigheden. Draag stevige schoenen en oogbescherming. Controleer ook de wetten van uw staat met betrekking tot andere beschermende kleding die mogelijk vereist is tijdens het rijden op uw MokWheel e-bike.
5. Aangezien e-bikes zwaarder en sneller zijn dan gewone fietsen, moet u extra voorzichtig en waakzaam zijn tijdens het rijden.
6. Rijd binnen uw mogelijkheden. Neem het rustig aan totdat u vertrouwd bent met de rijomstandigheden, aangezien de grip aanzienlijk kan verminderen en de remmen minder effectief worden. Rijd nooit sneller dan de omstandigheden rechtvaardigen of buiten uw rijvaardigheden. Onthoud dat alcohol, drugs, vermoeidheid en onoplettendheid uw vermogen om goede beslissingen te nemen en veilig te rijden aanzienlijk kunnen vermindereny.
7. Houd uw e-bike in een veilige staat. Voor uw veiligheid en plezier, en om een lange levensduur van uw MokWheel e-bike te garanderen, inspecteer en onderhoud uw e-bike regelmatig. Volg de inspectie- en onderhoudsrichtlijnen in deze handleiding. Controleer kritische veiligheidsuitrusting vóór elke rit.
8. Zorg ervoor dat de handgreepgrips niet beschadigd zijn en correct zijn geïnstalleerd. Losse of beschadigde handgrepen kunnen leiden tot verlies van controle en vallen.
9. U moet de werking van de remonderdrukkerschakelaar vóór elke rit controleren. Het remsysteem is uitgerust met een onderdrukker die de stroom naar de motor uitschakelt wanneer de rem wordt ingeschakeld. Controleer de juiste werking van de rem schakelaar voordat u met de e-bike gaat rijden.
10. U moet de werking van de draaiende gashendel en de pedaalondersteuningssensor begrijpen voordat u deze gebruikt, en volledige aandacht besteden aan het rijden met een snelheid die geschikt is voor het gebruik en het ervaringsniveau van de gebruiker tijdens het gebruik. Gebruik altijd het laagste ondersteuningsniveau totdat u tevreden bent met de fiets en het vertrouwen hebt om de kracht te beheersen.
11. Het niet correct opladen, opslaan of gebruiken van uw batterij kan de garantie ongeldig maken en gevaarlijke situaties veroorzaken.
12. Wees extra voorzichtig bij het rijden in natte omstandigheden. Voeten of handen kunnen wegglijden en vallen in een vochtige omgeving, met als gevolg letsel of ernstig letsel door de val.
13. Na elk incident moet u overwegen dat uw e-bike onveilig is om te rijden totdat u overleg heeft gepleegd met een gecertificeerde e-bike monteur voor een uitgebreide inspectie.
14. E-bikes en e-bike onderdelen hebben beperkingen in kracht en integriteit, en extreme ritten mogen niet worden uitgevoerd, anders riskeert u beschadiging van de onderdelen of ernstig letsel of overlijden.
15. Het deelnemen aan extreme ritten is uiterst gevaarlijk en moet worden vermeden. Hoewel veel artikelen en advertenties extreme ritten afbeelden, wordt dit niet aanbevolen noch toegestaan, en u kunt ernstig gewond raken of sterven als u extreme ritten uitvoert.
16. Off-road rijden vereist nauwkeurige aandacht en specifieke vaardigheden en brengt variabele omstandigheden en gevaren met zich mee die gepaard gaan met de omstandigheden. Draag de juiste veiligheidsuitrusting en rijd niet alleen in afgelegen gebieden. Controleer lokale regels en voorschriften als off-road rijden is toegestaan.
17. Gebruik dit product niet met standaard fietsaanhangers, standaards of fietsenrekken. Neem contact op met MokWheel om te controleren of uw apparatuur werkt met de e-bike. Elke na-verkoopwijziging aan uw MokWheel e-bike die niet uitdrukkelijk is goedgekeurd door MokWheel kan de garantie ongeldig maken en een onveilige rijervaring veroorzaken.
18. Het is uw verantwoordelijkheid om uzelf vertrouwd te maken met de wetten en vereisten voor het gebruik van dit product in de gebieden waar u rijdt.
19. Zorg ervoor dat u alle instructies en veiligheidsmeldingen/waarschuwingen begrijpt.

Safety Checklist

Let op: Voer voor elke rit de volgende veiligheidscontroles uit.

Retourneren binnen 15 dagen
Heb je hulp nodig? We zijn er voor jou
"Beter dan de beste" - Mokwheel